Navíc to budou poprvé v jejich rodině tradiční anglické Vánoce, které Madonna jako stoupenkyně židovské kabaly dosud striktně odmítala.

Guy chtěl mít na svátky syny Rocka a Davida, které má s Madonnou, ale pozval také královnu popu a její dceru Lourdes. Ta žila s režisérem Ritchiem osm let ve společné domácnosti, biologickým otcem je ale newyorský trenér Carlos Leon.

Vánoce budou trávit naposledy jako rodina v anglickém Wiltshire. Tam si popová královna s manželem pořídila venkovské sídlo Ashcombe. To po rozvodu připadne Guyovi. Madonna do Londýna s dětmi přiletí 23. prosince.

"Kvůli tomu, čím si děti musely projít poslední rok, Guy jim chce poskytnout výjimečné Vánoce se spoustou dárků a velkým stromem. Plánuje, že si užijí tradiční krůtu k večeři a všechny zvyky. Madonna nemá ráda Ashcombe, ale myslí si, že je kvůli dětem důležité být jednotní," uvedl zdroj pro britský Mail on Sunday.

Vánoce prý byly v minulosti mezi popovou královnou a režisérem zdrojem řady neshod. Ačkoli i Guy je stoupencem kabaly, tradiční anglické Vánoce chtěl dětem dopřávat. Jenže Madonna byla vždy striktně proti a tvrdila, že je to v rozporu s tajnou židovskou naukou – kabalou.