"Zatímco Angelina vždycky řeší dilema, co koupit Bradovi, teď mu pořídila novou titanovou motorku Ducati Monster 1100S. Je to překvapení. Objednala si ji před měsícem z Itálie. Je to nová motorka a myslím, že v obchodech něco podobného ještě nekoupíte. Vsadím se, že Brad nikdy nebude mít dost motorek," prozradil zdroj blízký Angelině magazínu In Touch Weekly.

Stroj předá Angelina Bradovi během oslav 18. prosince. Loni koupila Angelina Bradovi motorku také, utratila za ni ale téměř desetkrát víc. Nový stroj stál tehdy herečku v přepočtu kolem dvou milionů korun.

Partneři také uvažují o tom, že dají vale jižní Francii, kde pobývali do jara a kde Angelina porodila dvojčata Vivienne Marcheline a Knoxe Léona. Mnohem více se jim teď líbí ve francouzské čtvrti amerického New Orleans.

"Naše děti to tam milují. Milují školu a své kamarády. A my všichni, když tam přijedeme, cítíme se jako doma. Máme tam několik skvělých přátel. Je to místo, v němž cítíme směs vší té kultury, kterou milujeme. Mísí se tam moje francouzské kořeny s Bradovými americkými," prohlásila Angelina.