Novou placku představila ve velkém stylu - v proslulém cirkusovém stanu Big Apple Circus na newyorském Manhattanu. Zazpívala písničky ze svého zbrusu nového alba s názvem Circus a s publikem se podělila o své plány týkající se turné v roce 2009.

Americká popová zpěvačka vystoupila v ranním pořadu televize ABC Good Morning America a promluvila o chystané šňůře koncertů po Severní Americe, která začne 3. března v New Orleans, a o dvou červnových koncertech v Londýně.

Spears se pomalu vrací do formy poté, co se do novin dostala nejen kvůli své oholené hlavě a alkoholovým excesům. Média také propírala její spory s bývalým manželem Kevinem Federlinem o možnost vychovávat jejich dva syny, které nakonec získal do péče Federlin.

Zpěvaččina situace se začala obracet k lepšímu od doby, kdy se o její obchodní záležitosti začal z rozhodnutí soudu starat její otec. Krátce na to dostala tři ocenění při předávání hudebních cen MTV za videoklip Piece of Me. Nedávno také získala právo na pravidelné návštěvy synů - tříletého Seana Prestona a dvouletého Jaydena.

Než se jí život vymkl z rukou, byla Spearsová jednou z nejprodávanějších interpretek minulého desetiletí, jejích alb se prodalo přes 62 milionů.

Její nový singl Womanizer se v říjnu rekordně rychle vyšvihl na vrchol žebříčku hitparády Billboard's Hot 100. První píseň z nového alba Spearsové se za pouhý týden dostala z 96. na první místo. Zpěvačka se tak vrátila na vrchol - poprvé od debutu se singlem Baby One More Time v roce 1999.

"Myslím, že stará dobrá Britney je zpátky," prohlásil podle agentury Reuters čtyřiadvacetiletý Jamal Alexander z Brooklynu, kterému se nepodařilo dostat se do cirkusového stanu, a tak zůstal stát venku, aby si svůj idol mohl alespoň poslechnout. "Teď při ní stojí ti správní lidé."