Tam by se měla nastěhovat celá rodinka a žít poklidně mimo běsnění londýnské společnosti. Jude a Sadie se přitom rozvedli po šesti letech manželství v roce 2003.

Dvojice společně vychovává čtyři děti, které rostou a potřebují více prostoru. Bývalí manželé jim navíc chtějí poskytnout zdravé dospívání v přírodě.

"Jude a Sadie spolu posledních šest měsíců vycházejí naprosto fantasticky. Když její byznys FrostFrench začal upadat, Jude jí nabídl podporu ve všech směrech. Rozhodl se, že jí pomůže koupit nějaký dům někde v Hampshire na venkově, skutečný rodinný dům. Plánují, že do toho investují oba a dají svým dětem skutečně milující domov," prozradil na Lawa jeho kamarád.

Společně však pětatřicetiletý Jude a o osm let starší Sadie stráví Vánoce. Letos vezmou děti do teplého klimatu Jižní Ameriky.

"Vždycky se snažili spolu dobře vycházet kvůli dětem a Vánoce jsou pro ně oba důležité. Takže tento rok utratili jmění za luxusní dovolenou v Brazílii, aby tam strávili svátky jako rodina. Jejich kamarádi zoufale doufají, že se dají zase dohromady," dodal zdroj pro britský list Daily Mirror.