Paris Hilton obdržela během své nedávné soukromé návštěvy Jižní Koreje vskutku netradiční dárek. Neznámý ctitel jí totiž přímo na ulici daroval maličké roztomilé štěňátko trpasličího špice s tím, že pro něj bude velká čest, pokud si ho Paris ponechá.

Paris, která je velkou milovnicí miniaturních psíčků, kterých vlastní na tři desítky, nemohla rozkošnému chlupatému klubíčku odolat a okamžitě se ho rozhodla adoptovat. Zdroj blízký dědičce hotelového impéria prozradil tisku, že pejska během návštěvy v hlavním městě Soulu nedala z ruky a odvezla si ho domů do Spojených států.

Peruánský naháč
Autor: Wikipedia.org

"Paris byla ze štěňátka nadšená. Je to holčička. Paris ji pojmenovala Marilyn Monroe," uvedl zdroj s tím, že dárek to byl vskutku nečekaný.

"Paris se procházela po Soulu, když tu vyběhl z obchodu se zvířaty neznámý muž. Podal jí psíka s tím, že je to dárek pro ni, a že pro něj bude velkou ctí, když si ho ponechá," dodal zdroj, který je přesvědčen, že jakmile fenečka vyroste, Paris ji věnuje někomu ze svých známých. Hiltonovou totiž zajímají výhradně štěňata.