Madonnin majetek dosahuje hodnoty kolem 300 milionů liber. Podle účetních během manželství s Guyem Ritchiem společně nabyli 150 milionů liber. A protože nemají předmanželskou smlouvu, má Guy u rozvodu nárok na polovinu této částky. Popová královna mu ale nabídla v mimosoudním vyrovnání jen 20 milionů liber, není divu, že tento směšný návrh odmítl.

"Guy rozhodně nepřijme první nabídku, tedy 20 milionů liber. Je to hromada peněz, ale ne v jejich světě," uvedl zdroj blízký Ritchiemu.

Podle předběžných propočtů má Guy nárok na polovinu společně nabytého majetku, tedy na polovinu z 80 milionů liber uspořených během manželství, dále pak na polovinu ceny společného majetku (domů a hospody) a na další vyrovnání. Celkem to čítá 75 milionů liber - asi 2,5 miliardy korun.

Manželé se také prý zatím neshodli na způsobu sdílené péče o společné děti. Madonna se údajně hodlá přestěhovat do New Yorku, zatímco Ritchie hodlá prosadit, aby děti zůstaly v Londýně. Dvojice má společně osmiletého Rocka a adoptovaného dvouletého Davida. Dvanáctiletou Lourdes má zpěvačka s bývalým milencem Carlosem Leonem.