Leonardo DiCaprio byl tehdy podle svých slov naivním mladíkem. Dnes je mu třiatřicet a najednou je všechno jinak, touží po manželství, rodině a dětech. Hvězdě Titaniku začaly tikat biologické hodiny.

Bývalý partner modelek Gisele Bündchen či Bar Raefaeli aktualizoval své názory na manželství v rozhovoru pro magazín Parade.

"Ne, nesouhlasím s ničím takovým, zní to jako ignorance mládí. Kdy jsem tohle řekl? Před třemi či čtyřmi roky? Hele, každý zrajeme velmi rychle," hájil se Leo.

"Teď rozhodně vnímám jako nutnost učinit ze svého života něco víc než jen kariéru. Zrovna včera v noci jsem přemýšlel o sobě, jak malou část života jsem žil normálně a nestrávil ho někde na natáčení... Chci se oženit a mít děti. Když to říkám, uvědomuju si, že si protiřečím ve všem, co jsem řekl dřív. Ale v manželství teď absolutně věřím," uvedl hollywoodský idol.

Podle jeho názoru je v životě nejnebezpečnější, když začne být člověk cynický.

"Doufám, že jsem se nikdy nestal cynikem, myslím, že člověk potřebuje mladistvou energii, nadšení a optimismus. Je spousta věcí, které chci dělat, a čím více se člověk stane cynickým, tím víc sedí na zadku a nedělá nic," uvedl DiCaprio.

DiCaprio je ideálním představitelem Lenina. Více zde!