Když bylo odtajněno Tomášovo jméno v soutěži, každý hned sázel na to, že je jasným favoritem. Jako krasobruslař přece v podstatě ztvárňuje tanec na ledě a pohyby jsou pro laiky naprosto identické. To však není pravda.

„My sice tančíme na ledě, ale je tam velký, velký rozdíl v práci boků. Boky v tanci nejsou nikdy v klidu, kromě standardů, a to my máme v krasobruslení naopak,“ prozradil Aha! mistr Evropy z roku 2008, jenž si svou partnerku Kristýnu Coufalovou (35) velmi pochvaluje.

Má pevné vedení, ví, co kdy musíme zvládnout, jak to provedeme, a říkal jsem jí, že by klidně mohla i přitvrdit. Sice nevím jak, protože fyzicky je mi zle,“ přiznává Tomáš, že i když ho všichni soutěžící připravovali na to, že to bude velmi náročné, nečekal, že až tak moc.

„Ten taneční pohyb je úplně jiný než jakýkoliv normální pohyb. Tak je mi trošku ouvej,“ dodal Verner na závěr. Stejné pocity mají i Tomášovi kolegové ze soutěže.

Tvrdá dřina se nevyhýbá ani něžnějšímu pohlaví, ale všichni to berou sportovně a dávají do tréninku vše, i když to občas pořádně bolí... Jak to hvězdy rozjedou na parketu, se můžete podívat už 16. října od 20:10 hod. na České televizi.

Již pojedenácté diváky provedou Tereza Kostková a Marek Eben. „StarDance je pro mě největší stres roku, ale taky největší dobrodružství. Diváci se jen tak s něčím nespokojí a samozřejmě mám noční můry, jestli mě ještě něco napadne, jestli to lidi bude ještě bavit,“ svěřil se Eben.

VIDEO: Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita! David Turek

Fotogalerie
57 fotografií