V domě zesnulé Ivety Bartošové před několika hodinami zasahovala policie. Její manžel Josef Rychtář je přivolal poté, co ho zbil a zkopal Ivetin zastánce a fanoušek. Zmlácený a uplakaný Rychtář si strážníky pozval dokonce k sobě domů.

Původně byla policie přivolána kvůli krvavé rvačce, která se strhla dnes odpoledne před domem Ivety Bartošové. Měli vyšetřit incident mezi údajným fanouškem a Rychtářem.

Policie vyslechla nejprve mladíka, kterého zadržela, poté si šla promluvit s Rychtářem. Zmlácený vdovec nejspíš nechtěl problém řešit před přítomnými novináři, a tak pozval příslušníky dovnitř Ivetina domu.

Tam šli sepsat protokol. Pochopitelné by bylo, kdyby je Rychtář pustil dovnitř samotné, ale proč si k tomu přizval i fotografa? V odrazu v zrcadle je zřetelné, že uvnitř obýváku celou situaci medializuje Rychtářův dvorní fotograf.

Místo úcty k zesnulé zpěvačky si z jejího obýváku udělal detašované pracoviště. Díky němu se tak veřejnosti naskytl pohled, jak dům Bartošové vypadá po její smrti. Na sedačce má Rychtář připravený obraz, který při každé příležitosti ukazuje médiím na důkaz, jak ho měla Iveta ráda.

Na skříni jsou zavěšené bílé šaty, v kterých bude Iveta pochována. Vedle visí Rychtářův oblek. Na topení leží připraveny stříbrné střevíčky pro zesnulou zpěvačku. V obýváku běží zapnutá televize. Po obýváku jsou různě pověšena srdíčka, obrazy s andělíčky a usušené květiny.

Dům neustále „hlídá“ Ivetina fenka Gejša, která spokojeně leží na druhé sedačce. Jestli v domě i nadále zůstane s vdovcem po Bartošové, není jasné.

Video
Video se připravuje ...

Zmlácený Rychtář brečí jako želva: Ona mě milovala! redakce Blesk.cz