„Iveto, nech si vyšetřit mozek!“ vzkázal zpěvačce prostřednictvím včerejšího Blesku psychiatr Jan Cimický (66). MUDr. Pavel Boček (52) z motolské nemocnice ho doplňuje: „Stav je alarmující a hospitalizace nutná. Motol má pro tebe, Iveto, náruč otevřenou!“

Že by i drogy?

Specialista nejen na onkologická onemocnění, ale také pohotovostní medicínu má jasno: „Podle mého názoru je pod vlivem, ať už alkoholu, prášků nebo drog,“ řekl Blesku MUDr. Boček, který bedlivě sledoval Ivetino vystoupení na obrazovce. „Špatná artikulace rozhodně nepramení z abstinenčních příznaků. Samozřejmě, že nevylučuji, že by mohla být po malé mozkové příhodě či úrazu hlavy, ale to se mi zdá málo pravděpodobné. Vyšetření, které toto může vyloučit, je tedy velmi nutné,“ míní odborný lékař.

Boček stejně jako Cimický doporučují okamžitou hospitalizaci a hloubkové vyšetření. Oba svorně prohlašují: „Tady jde už o život!“ A oba dva si také myslí, že na Ivetu má největší vliv její manžel Josef Rychtář (55). Ten by měl svoji ženušku dopravit do nemocnice. Anebo se mu také může stát, že si její předčasný odchod bude nadosmrti vyčítat!

Video
Video se připravuje ...

Zničená Bartošová ve VIP Zprávách: Rychtář chce, aby zase přibrala! FTV Prima - VIP Zprávy