Po štaci v michelinském podniku v Londýně se sympatická Kristína chystala zkusit štěstí v Singapuru či Tokiu, avšak administrativní průtahy se získáním pracovních povolení ji přiměly rozeslat životopisy i po Evropě a Americe. Nabídl se kodaňský podnik Jordnær, který ovšem záhy zgruntu vyhořel. Brzy však přišla z Dánska jiná, a ještě lepší nabídka: z restaurace Geranium, která nejenže si drží tři michelinské hvězdy, ale aktuálně trůní v čele žebříčku 50 nejlepších podniků světa!

Menu od 18 tisíc

Však si tam neuděláte rezervaci, za tříhodinové posezení u sedmichodové večeře s nejzákladnějším vinným párováním tam necháte přes 18 tisíc korun. „Čeká mě geniální zkušenost, práce v kuchyni, kde se sází na absolutní preciznost,“ řekla Kristína magazínu Forbes. „Proti Londýnu se podmínky v Geraniu až extrémně liší. Ať už pracovními hodinami, platem, nebo péčí o personál,“ doplnila kuchařská hvězda.

Sídlo na stadionu

A kde podnik Geranium v Kodani najdeme? Věřte tomu, nebo ne, ale v 8. patře jedné z tribun národního fotbalového stadionu, který je domovem dánského nároďáku či FC Kodaň!

Video
Video se připravuje ...

Vítězem MasterChef Česko je sedmnáctiletá Kristína! TV Nova

Fotogalerie
31 fotografií