Influenceři se pod taktovkou Primy zavřou do vily už potřetí. Podruhé se podívají do komplexu, který si televize připravila už pro předchozí řadu. Využijí tak vilu se zahradou o rozloze 1167 metrů čtverečních, kde budou soutěžící sdílet velký obývák, kuchyni čtyři ložnice nebo zahradu s posezením a vířivkou.

Kde Like House 3 sledovat

Premiéry dílů Like House 3 i Like House 3 Night Show běží na kanálu Prima Show 7. března každý všední den. Dopolední reprízy vysílá Prima Cool a Like House 3 Night Show bude reprízovat hlavní stanice Prima.

  • Premiérové díly – od 18:30 na Prima Show
  • Premiérové díly Night Show – Od 22:00 na Prima Show

Influenceři v Like House 3

Hlavním tahákem má podle tvůrců být Dominika Myslivcová, doufají totiž, že diváky k obrazovkám přitáhne to, že je vnímána kontroverzně. „Dominika Myslivcová je v českém prostředí vnímána tak trochu kotroverzně a přiznávám, že je to pro show přínos,“ vysvětluje producent Pavel Nosek.

Dominika Myslivcová

Dominika Myslivcová se objeví v třetí řadě soutěže Like House
Autor: FTV Prima

Dominika Myslivcová tvoří na internet už od roku 2010. Pokusila se i o politickou kariéru, když kandidovala do krajských voleb za Úsvit s Blokem proti islamizaci. Do Like House se rozhodla jít, protože ráda zkouší nové věci. 

Hanka Gelnarová

Hanka Gelnarová se objeví v třetí řadě soutěže Like House
Autor: FTV Prima

Hanka Gelnarová je barmanka z Ostravy, která natáčí videa o svém barmanském umění. Do Like House šla kvůli tomu, že chtěla zkusit svou psychiku a jaké to je žít pod jednou střechou s lidmi ze sociálních sítí. 

Sebastian Lyang

Sebastian Lyang se objeví v třetí řadě soutěže Like House
Autor: FTV Prima

Sebastian Lang začínal s natáčením tanečních videí, od kterých se přeorientoval na módu. Like House se rozhodl vyzkoušet, protože potřebuje tři měsíce pauzu. 

Vojta Medlen

Vojta Medlen se objeví v třetí řadě soutěže Like House
Autor: FTV Prima

Vojta Medlen je jednadvacetiletý komik z Prahy. Do Like House jde kvůli tomu, že chce lidem ukázat sám sebe i z jiné stránky, než kterou ukazuje na TikToku. 

David Nguyen

David Nguyen se objeví v třetí řadě soutěže Like House
Autor: FTV Prima

David Nguyen je dvaadvacetiletý influencer z Liberce. Na sítích se prezentuje především komediálními videi. Do Like House jej žene touha po poznání nových lidí. 

Liubov Tupiková

Liubov Tupiková se objeví v třetí řadě soutěže Like House
Autor: FTV Prima

Liubov Tupoková je původem z Ruska, v Česku bydlí od svých patnácti let. Na sociálních sítích se proslavila videi ze svého života a gymnastickými cviky. Do Like House jí nalákala super parta letošní řady. 

Lukáš Tůma

Lukáš Tůma se objeví v třetí řadě soutěže Like House
Autor: FTV Prima

Lukáš Tůma je teprve 18letý influencer z Prahy, který se zaměřuje na taneční videa a memy na TikToku. Do Like House se rozhodl jít, protože se v prvních řadách objevili jeho kamarádi, kteří si ze soutěže odnesli dobré zážitky. 

Simona Tvardek

Simona Tvardek se objeví v třetí řadě soutěže Like House
Autor: FTV Prima

Simona Tvardek se v Like Hoiuse objevila už dvakrát, pokaždé ovšem jako host. Tentokrát se zúčastní jako soutěžící, i proto, že si bude moct vyzkoušet, jaké to je bydlet jinde, než u rodičů.

Pravidla soutěže

Soutěžící se během tří měsíců utkají o cenu půl milionu korun. Ty připadnou tomu, kdo nasbírá nejvíc lajků. Pokud bude formát získávání bodů stejný, jako v předchozí řadě, budou soutěžící mít šanci získat body třemi různými způsoby - od ostatních soutěžících ve vile, od televizních diváků a díky soutěžím a výzvám, kterým soutěžící ve vile čelí. Kromě toho mohli účastníci ve druhé řadě soutěže body ztrácet i za porušení pravidel.

Hlasování diváků

Diváci měli v minulých řadách k dispozici každý den vždy tři hlasy. Dva kladné, kdy každý z hlasů dal soutěžícímu dva body a jeden záporný, který soutěžícímu jeden bod ubere.

Hlasování soutěžících

Stejně jako diváci mají i soutěžící na konci každého dílu možnost rozdat dva lajky a jeden dislajk. Stejný je i systém bodování, tedy dva body za udělený lajk a jeden odebraný bod za dislajk.

Soutěže a výzvy

Kromě toho mohou soutěžící získat nebo ztratit body i v soutěžích a výzvách, kterým během soutěže čelí. Počet bodů za výzvu se v poslední řadě pohyboval od pěti do dvaceti.

Stržení bodů za porušení pravidel

V minulé řadě mohli soutěžící přijít o body za porušení různých pravidel. Strhávalo se od pěti do 100 bodů. Ke stržení bodů došlo za následující věci:

  • Neuklizení na trampolíně - odebrání 5 bodů
  • První zasmání trapným vtipům více jak dvakrát - odebrání 10 procent bodů
  • Nejhorší parodie účastníka - odebrání 5 bodů
  • Zakrytí kamery v pokoji - odebrání 100 bodů.

Video
Video se připravuje ...

Jsi žebrák a idiot! První noc v LIKE HOUSE 3 došlo na ostrou hádku! FTV Prima

Fotogalerie
14 fotografií