Mladíček Marek Lambora (24) hraje spolumajitele velké firmy, neustále přebíhá ze statku do kanceláře. „Vypadá jako floutek a sobec, ale ve skrytu duše je úplně jiný,“ dušuje se jeho představitel Marek.

Jeho pravou ruku představuje kolega Filip Tomsa (35) coby Roman Maxa. „Peníze jsou jeho modla, všechno se kolem nich točí. Dokáže kvůli nim i zradit kamaráda,“ přiznává Tomsa o své postavě. Ta prý je zvyklá, že pokaždé dosáhne svého.

Lukáš Langmajer (39) se pro změnu dočkal až pohádkově hodné role, je to takový foglarovský Mirek Dušín. „Působí jako stín Marka Lambory, kterého jsem potkal až nyní na place poprvé. Ale moc dobře na sebe slyšíme,“ je spokojený Langmajer.

Čtyřlístek doplňuje Tony v podání muzikálové hvězdy Romana Tomeše (31). Pracuje i žije na statku, je to venkovský kluk. „Jsem pořád blízko zvířat a jezdím s traktorem,“ prozradil o své roli Tomeš. O vývoji své postavy zatím nic neví, ale přál by si, aby Tonyho třeba potkala láska. Hlavu rodiny a zakladatele rozsáhlé farmy ztvárnil Ota Jirák (70). Jeho role je ale dost nevděčná. Hned v prvním dílu ho autoři bez skrupulí nechají zemřít. „Naštěstí se tam potom ještě trochu zjevuju,“ prozradil herec se smíchem.

Fotogalerie
37 fotografií