I když se Jitka Schneiderová snažila hlavně v tanečních kreacích, což nebylo vůbec špatné, tak tomu chyběl sexappeal, kterého má JLo na rozdávání. Herečka spíš připomínala třídní snažilku na maturitním večírku, která chce být za každou cenu nejlepší, ale pořád to nejde.

Píseň Papi je založená na divokých tanečních kreacích, čehož Jitka, která má tanec v krvi a ve StarDance skončila na stříbrné příčce, mohla využít. Ale prostě to drhlo.

Slabou stránkou je i angličtina, která v jejím podání zní jako šišlání a leckdy si člověk není jistý, zda neslyší Američana pokoušejícího o češtinu. Porota se snažila být vlídná. "Už jak ses zjevila ve výtahu, tak jsem věděl, že to bude dobré vystoupení. Tohle harašení ti jde, byla jsi k tomu stvořená," lichotil jí Jakub Kohák(44). Ale nebylo to moc povedené vystoupení.

Bohužel se maskérům nepovedla ani podoba s popovou star. V diskuzích jí přirovnali k několika slavným ženám, ale JLo mezi nimi chyběla. "Kdyby měla tak 10 kg navíc, tak je to skoro dokonalá Stiflerka. Já v ní tedy JLO vůbec nevidím. Dvojnice Světlany Nálepkové. Spíš se podobá Leoně Machálkové. Zpívat moc neumí, angličtina hrozná, je studená jak psí čumák. K sexy JLo se to ani nepřiblížilo," shodují se fanoušci na sociální síti.Tak snad v dalším díle jako jamajská zpěvačka Grace Jones (70) víc zazáří...

VIDEO: Jitka Schneiderová: Po zmařené touze vyslovila morbidní přání!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Schneiderová: Po zmařené touze vyslovila morbidní přání! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
21 fotografií