Statečná záchranářka sice trpí nevyléčitelnou nemocí, nakonec se jí ale stane osudným něco jiného. Pro druhé se totiž neváhá obětovat a nasazovat vlastní krk. Ve čtvrtečním 820. díle tak doslova skočí pod kulku, čímž zachrání život své kamarádce Martině.

Schytá hned dvě kulky, které budou pro její oslabené a vyčerpané tělo příliš velkou zátěží. Nakonec tak Andrea v nemocnici vydechne naposledy. Budou tak po ní truchlit všichni kolegové ze špitálu v čele s manželem Petrem alias Radimem Fialou (47).

Také pro představitelku Andrey Kláru Cibulkovou nebylo snadné se po letech rozloučit a ani natáčení vlastního skonu pro ni nebyl žádný med. „Není to příjemné hrát sedm obrazů (cca pět hodin) umírající, ale myslím, že jsme natáčení Andreiny smrti zvládli i s humorem. To je pud sebezáchovy, chvílemi si z toho musíte dělat legraci, abyste to dali. Potřebujete tu tíživou atmosféru ze sebe nějak dostat,“ prozradila pro TV Nova herečka.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Klára Cibulková z Ordinace. Jaký bude osud nemocné Andrey?

Video
Video se připravuje ...

Klára Cibulková z Ordinace. Jaký bude osud smrtelně nemocné Andrey? Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
29 fotografií