Ještě před rokem na tom byla Silvia velmi špatně. Její nadváha jí překážela i v běžných činnostech. Nezvládala nejen běhat, ale problémy měla i s chůzí. Ve vaně si raději ani nesedala, jelikož se obávala, že už by se nezvedla a nedostala se odtamtud.

 „Je to zlé. Fakt, nenávidím se,“ přiznala blondýnka, která se proto přihlásila do pořadu Extrémní proměny slovenské televize Markíza. „Touha po dítěti, po kvalitním životě, aby se můj manžel se mnou nechtěl rozvést,“ vysvětlovala svou motivaci žena, kterou tehdy manžel ještě doprovodil na casting.

Ovšem později ze všeho vycouval. Když se Silvia z úst trenéra Maroše Molnára dozvěděla, že ji do pořadu vybrali, muž s ní už nebyl. „Došly mi rozvodové papíry. Dozvěděla jsem se, že má přítelkyni,“ prozradila Silvia, která se potýkala s dietou a cvičením a zároveň se během natáčení i rozváděla.

Ale nevzdala se a nerezignovala. Za 365 dní zhubla na 84 kg a doufá, že časem by se mohla dopracovat až na 70 kg. Díky proměně je žena nejen zdravější, ale zvedlo se jí i sebevědomí.

Není tedy divu, že se kvůli exmanželovi dlouho netrápila a našla si nového partnera, navíc o dost mladšího! Sbalila tmavovlasého Richarda (29), který se ostatně na sociální síti pochlubil, že od 20. ledna tvoří s blondýnkou pár. Soudě podle společné fotky jsou spolu šťastní.

VIDEO: Dívka zhubla 80 kilogramů, ale její tělo bylo znetvořené. Proč?

Video
Video se připravuje ...

Dívka zhubla 80 kilogramů, ale její tělo bylo znetvořené. Proč? youtube.com_tlc

 

Fotogalerie
11 fotografií