Náhradní manžel musel ve Výměně manželek alkoholičku Gábinu budit a nevěřil vlastním očím, když si místo jídla vypila klidně flašku vína.

„Když se na to teď zpětně dívám, musím uznat, že jsem pila hodně. Ani nedokážu říct, proč jsem tolik pila, ale když to teď vidím, tak asi to bylo dost. Je to hrozný,“ vzpomíná dnes na své alkoholové období Gábina.

„Od odvysílání Výměny jsem přestala pít. Prostě jsem si jednoho dne řekla dost a od té doby jsem se alkoholu nedotkla. Nedám si ani pralinku s alkoholem uvnitř. Vlastně by se dalo říct, že k tomu mám teď odpor. Jsem na sebe pyšná, že jsem to dokázala a přestala sama ze dne na den,“ svěřila se TV Nova.

A její slova potvrdil i manžel Jiří, kterého si vzala v přímém přenosu v pořadu 4 svatby v roce 2012. „Když jsme se poznali, tak nepila. Pak do toho nějak úplně nevinně vklouzla a pak už pila fest. Ale nebylo to na ní poznat. Normálně se starala o rodinu, vařila. Bylo to takové období, které jsme naštěstí překonali. Ale spoustu lidí se po odvysílání Výměny divilo, že jsme ještě spolu,“ prozradil Jiří. Gábina se ani dnes nálepky alkoholička nezbavila. Stále se najdou lidé, kteří ji za násosku považují, a to ji prý mrzí ze všeho nejvíc.

VIDEO: Gabriela v pořadu Výměna manželek

Video
Video se připravuje ...

Notorička ve Výměně manželek: Vodka, hruškovice a víno už od rána! 10 dní v lihu! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Osahával mě a kradl prachy, tvrdí notorička z Výměny! A obvinila ho z pokusu o vraždu! TV Nova

Fotogalerie
15 fotografií