Chart Show se na obrazovkách Novy už v minulosti objevila, ale prioritu jí televize dává až teď. I proto pozvala hosty nejvyššího kalibru a moderátorský post svěřila Liboru Boučkovi (36).

Ten nechá čtenáře zítřejšího Blesk tv MAGAZÍNU nahlédnout do zákulisí pořadu a ke každému z hostů připojí příběh nebo komentář. Hezky mluví třeba o Těžkejch Pokondrech, tedy dvojici Roman Ondráček (50) – Miloš Pokorný (52).

„To jsou moji učitelé. Hltal jsem jejich Ranní show na Evropě 2, poslouchal jejich rady na Expresradiu, s nadšením vysílal s Milošem jako Mišelem Gošé. Je to zvláštní, pořád se před nimi lehce stydím. Jsme kolegové v rádiu a jejich rozhlasové vysílání je legendární. Jo, a Romanův smích je strop! Mimochodem, byli snad všude a všechny znají,“ svěřuje se Bouček.

Ten v premiéře pořadu postupně přivítá Ewu Farnou (23), hokejového brankáře Dominika Haška (52), zpěváka Ondřeje Gregora Brzobohatého (34), Karla Gotta nebo legendární kapelu Lunetic. „Nebyl jsem jejich brutální fanoušek, přece jen mi v době jejich vrcholu bylo osmnáct a měl jsem jiné favority. Ale jejich drajv a naprosto nekompromisní úspěch mě fascinoval,“ vzpomíná Libor.

„Pamatuju si, jak jsme se jako nováčci potkali na Andělech v roce 1999 a padli jsme si do noty. Dokonce jsem s nimi tehdy dělal rozhovor do Refl exu! A jejich návrat, pro mě strašná radost a velká nostalgie,“ vzrušeně vypráví moderátor sobotního večera.

Fotogalerie
28 fotografií