Co má jeho postava s jeho opravdovým životem společného? „Adam je dětský herec v nějakém seriálu o pionýrech, což já teda nemám. Ale jinak se tam poměrně dost věcí z mého života promítlo. Scenáristé si vzali prvky z mého života. Takže je to herec v reklamách momentálně, plus má takový veselý vztah k životu, rád se baví, popíjí, nevyhýbá se žádné pěkné legraci, nápadu, ani třeba vylézt na nějakou střechu,“ říká Jakub.

Video
Video se připravuje ...

Kohák střídá Dejdara! Do Přístavu dnes přichází nový hlavní hrdina! FTV Prima

A jak se Kohákovi s potřeštěnou dvojkou Pátkových hrálo? „Dobře! To je taková dvojice bláznů. On je, myslím, hlídač bezpečnostní agentury, což vlastně, co se týče intelektu, Petrovi sedne, myslím, že tam má nějakého psa, špatně vycvičeného. A Kaira je nějaká cizinka, ona nějak špatně mluvila česky v tom seriálu a volila vždycky zvláštní slova a skladbu slov. Jejich dvojici jsem ze seriálu předtím vůbec neznal. Najednou na mě tyhle dva vyskočili a myslel jsem si, jestli se jako nezbláznili, ale oni už to takhle údajně hrají od začátku. Byl to takový střet dvou světů. Jako řekněme, že já jsem byl ta světlá strana a oni byli ta temná strana, jako třeba Darth Wader a spol.,“ říká s nadsázkou Jakub.

Když je v Přístavu, před vodou neuteče. Ukáže se Jakub Kohák konečně fanynkám v plné parádě v plavkách? „Takovou odvahu scenáristé neměli, ale do vody jdu,“ směje se Jakub s tím, že si pro diváky přichystal jiné překvapení, tak uvidíme.

Fotogalerie
18 fotografií