Michael tentokrát nechal děti doma a šel reprezentovat rodinu sám. Svoji večeři uvaří v mobilním domku, kam pozve i své hosty, těm se u něj ale hrubě nelíbí. Když jim hostitel oznámí, že na večeři se přesunou do jeho oblíbené kavárny, protože by na noc neměla manželka s dcerami kde hlavu složit, soupeři to přivítají s nadšením.

Místo přípitku Michael doma nabídne písničku, s tím ale moc nepochodí. V kavárně pak přípitek bude, dokonce vaječný koňak, na který včera nedošlo. Ale i tam se na Michaelovu hlavu snese spousta kritiky. Hosté mají hlad a žízeň, při čekání na předkrm si všimnou, že dostali špinavé nádobí, a dokonce skleničky s otiskem rtěnky!

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno u Michaela FTV Prima

První chod je šok: pečení šneci! A tentokrát opravdoví! Je pravda, že k tradičním českým Vánocům šneci patří, Michaelovo záhadné menu je vlastně vánoční ze všech nejvíc. Světoběžnice Jana s tím nemá problém, ochutnají i ostatní? Krémová rybí polévka je dobrá, losos v šampaňském a limetce, doprovázený lehkým salátem, je bohužel studený.

Atmosféra u stolu je napjatá a kritika taková, že Michael má chuť odejít. Na dětskou zábavu přijde profesionál, co umí kouzlit s bublinami. Moučník „sněhová kalamita“ se nepodává, protože už doma nastala kalamita – spadl na zem. Co bude místo sladké tečky? Dramatický závěr – pár ostrých slov od hostitele na vlastní obranu! Ten to pak ale schytá!

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno u Michaela FTV Prima

Fotogalerie
9 fotografií