Ve StarDance se v osmém díle poprvé tančily dva tance a soutěžící se předháněli ve skvělých výkonech. Při rozhodnutí se jako první do bezpečí zaslouženě odebrala herečka Jana Plodková, následoval lyžař Ondřej Bank a dlouhán Roman Zach.

O postupu do semifinále se rozhodovalo mezi párem Zdeněk Piškula s Veronikou Lálovou a Emanuelem Ridim a Lucií Hunčárovou. Tereza Kostková pak oznámila, že v soutěži končí právě italský televizní kuchař se sympatickou Lucií.

Ani jeden z nich ale při rozloučení nesmutnil. „Já jsem strašně spokojená, je to krásnej projekt. My jsme si dali cíl 5. kolo, tohle je úžasnej úspěch. Jeden díl tady nebudeme a pak se tu zase krátce objevíme. Opravdu děkujeme moc. Jsem trošku dojatá a smutná, ale na druhou stranu hrozně spokojená,“ řekla vždy usměvavá Lucka, která samozřejmě poděkovala i svému tanečníkovi a celému týmu StarDance.

„Především musím poděkovat StarDance, pro mě to byla úžasná věc, která trvala 4 měsíce. Úžasný dárek jsem dostal, ona vydržela všechny všechny moje blbý kroky do dneška. Je svatá. Byl to pro mě zážitek, který si budu pamatovat celý život,“ doplnil ji Manu.

VŠE O STARDANCE ČTĚTE NA BLESK.CZ ZDE >>

Fotogalerie
9 fotografií