Další pár je z kola venku! Páté kolo StarDance se stalo posledním pro Kristýnu Leichtovou a Václava Masaryka, diváci je poslali domů. „Chtěla bych hrozně moc všem poděkovat. Strašně jsem si to užila. Naučila jsem se spoustu o sobě, naučila jsem se spoustu věcí o tanci a je to super, fakt super. Děkuju moc za tuhle příležitost,“ pronesla po vyřazení herečka. Blesku pak přiznala, že vyřazení čekala každé kolo až doteď, kdy měla pocit, že to poprvé zatančila skvěle.

„Děkuju všem divákům. Děkuju za podporu. Děkuju Kristýnce, že šla tak nahoru a myslím, že na konci té ča-či ukázala, že se naučila krásně tančit. Mně to stačí, já jsem spokojený. Děkuju rodině a všem, co nám fandili,“ připojil se hereččin taneční partner Václav.

V osmém ročníku populární reality show tak zůstávají herečka Jana Plodková (35) a Michal Padevět, herec Roman Zach (43) s Andreou Třeštíkovou, lyžař Ondřej Bank (35) s Kamilou Tománkovou (38), kuchař Emanuel Ridi (42) s Lucií Hunčárovou (30), herec Zdeněk Piškula (18) s Veronikou Lálovou a zpěvačka Anna K. (50) s Markem Hrstkou (26).

Fotogalerie
47 fotografií