V sobotu večer se kultivovaný primář Čestmír Mázl z Ordinace v růžové zahradě 2 předvedl jako divoký rocker Pepa Vojtek (50). Píseň Pohoda z repertoáru skupiny Kabát je pořádný nářez.

Rychlý si kvůli nácviku písní nakoupil domů výkonnou aparaturu a cvičil a cvičil, na rodinu nedbaje! „Mým dětem už dochází trpělivost. Koupily si špunty do uší, protože mě když to popadne, tak si to zapnu klidně v půl jedné ráno a trénuju,“ práskl na sebe Rychlý.

„Už mě prosily, jestli bych je neomluvil ze školy, protože se nevyspaly,“ svěřil se Petr, který neumí kromě školních základů ruštiny žádný cizí jazyk. Na toto vystoupení se tudíž těšil i proto, že se učil český text. 

Proměna v Pepu Vojtka není nijak zvlášť složitá, ale přece jen se tým profesionálů zapotil. „Byl problém najít správnou paruku. Pak jsme se trochu zapotili u tetování, kdy jsme využili práce grafičky a pak zdlouhavě obrázky lepili na Petra speciálním systémem. To trvalo asi dvě hodiny. Jinak to moc náročná maska nebyla. Šlo hlavně jen o pořádné háro,“ řekla Blesku šéfka maskérů Adriana Bartošová.

Novácká show, která láme rekordy sledovanosti, je náročná po všech stránkách. Rychlému už není dvacet a na házení dlouhými vlasy, skákání a dovádění po pódiu není zvyklý. Malér na sebe nenechal dlouho čekat. „Prostě se mi sekly záda...“ přiznal s nelibostí herec, jenž má od lékařů doporučeno nepřepínat se, protože už má za sebou jeden poměrně vážný infarkt.

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS NA BLESK.CZ NAJDETE>>> ZDE

Video
Video se připravuje ...

Geniální! Petr Rychlý jako Honza Nedvěd! TV Nova


Video
Video se připravuje ...

Tohle jste viděli? Petr Rychlý v neskutečném převleku za Louise Armstronga! TV Nova


Video
Video se připravuje ...

Hit internetu! Mišíkův skok na kouli! Co říkáte na proměnu mladého zpěváka? TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií