Dva sourozenci Pavol a Tomáš se ve svém rodném kraji za svůj život moc nezdržovali. Oba dva projeli svět. Mladší Tomáš se dokonce snažil stát špičkovým hokejistou a chtěl hrát v NHL. Jejich prvotní plány jim ale nevyšly a tak se vrátili domů a otevřeli si za pomoci maminky Kolibu v Jasné v Nízkých Tatrách.

I když si oba dva myslí, že mají skvělý podnik, zájem hostů není takový, jako by si oba dva přáli. Proto je povolán šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, aby přišel na to, proč to v podniku nefunguje tak, jak by mělo. Při tom se dokonce dostane na led a zahraje si s Tomášem, který podle šéfa nemá v kuchyni sebevědomí, hokej a zalyžuje si v místním středisku.

Šéf také přijde na to, že těžká kuchyně, kterou v Kolibě bráchové zastávají má jasný důvod. „Tak jsem pochopil, že tady nikdo žádný lehký jídla nechce. Všichni se rádi nacpou něčím hodně těžkým, aby si mohli dát hodně kořalky,“ uvede Pohlreich, který to bude mít tentokrát velmi těžké. Přesvědčit bratry, kteří kopou za maminčinu typickou slovenskou kuchyni, aby vyzkoušeli něco nového, totiž nebude lehké.

Jak poslední premiérový díl Ano šéfe dopadne sledujte ve čtvrtek v 21:35 na Primě.   

Video
Video se připravuje ...

ano šéfe FTV Prima

Fotogalerie
4 fotografie