„Lucie mi v manuálu doporučila knížku ke čtení. Tak jsem si ji jeden večer vzala a našla v ní tisícovku! Hned jsem si říkala, že to je na mě nastražené, jestli si ty peníze nenechám. Hned jsem to ale všem řekla,“ popsala Nataša.

Lucie se omluvila

Když »mezi osmi očima« udeřila na Lucii (31), proč to udělala, tak to prý zamluvila s vysvětlením, že takhle bankovky normálně schovává na různá místa. A že na tuhle jednoduše zapomněla... „Samozřejmě se mi omluvila, že to nemyslela nijak zle,“ řekla Nataša.

Pokoušel ji i Leoš

Jenže poctivost »náhradní ženy« prý testoval i náhradní manžel Leoš (30). „Pořád trousil dvacky a padesátky. Sbírala jsem je a večer mu je vždycky dala,“ dodala Nataša s tím, že po celý čas měla strach o malou Terezku (2,5). „Ta ty mince totiž sbírala taky. Byl by velký průšvih, kdyby to spolkla...“

Nova však všechny scény spojené s penězi z finální verze včerejšího dílu vystříhala...

 Nova se brání: Byla to náhoda!

„Nemělo absolutně smysl to do dílu dávat. Byla to náhoda. Ta rodina přece netušila, kdo přijede, že to bude Romka. Prostě nesmysl, který se do dílu nehodil, nešlo by to ani nijak okomentovat,“ sdělila Blesku režisérka a kreativní producentka televize Nova Jana Rezková (50). Nataša podle ní hodně přeháněla a brala si vše až příliš osobně.

 

Mají 6. dítě!

Už tři měsíce uplynuly od natáčení dílu s romskou rodinou. Přestože má Nataša v pěstounské péči pět dětí, po natáčení Výměny se její rodina ještě rozrostla! „Měli jsme dvě nové děti,“ prozradila Nataša Blesku. „Pro jedno si ale přišel tatínek a tak nám zůstal jen roční chlapeček. Je neslyšící, takže práce je u nás s dětmi pořád dost,“ prozradila Nataša Bledá.

Fotogalerie
3 fotografie