Příležitost dělá zloděje. Proto jakmile to šlo, dělal nemravné návrhy. A nebral si žádné servítky. Na korpulentní nápadnici Alenu to v rozhovoru mezi čtyřma očima vybalil na rovinu.

„Já se stydím, ale seš taková pěkná, že bych se s tebou nebál vyspat. Nejsi žádný vyžle,“ sklonil osobitým způsobem kompliment Josef. Farmářka Alena ale znechuceně neodešla a nahrála mu na smeč. „Jsem pořádný polštář,“ odpověděla a snažila se zakrýt rozpaky, které byly ještě větší, když dostala nečekanou odpověď.

„Tak se večer podívám,“ přišel Josef hned s nabídkou. A protože si nebere žádné servítky, jakmile Alena odešla, svěřil se bez kapky studu kamerám. „Tu si beru určitě! Bych jí mohl pěkně vyškvařit,“ řekl s mlsným výrazem Josef.

Sexuální chlubil

Jakmile vidí sukni, okamžitě má těsné kalhoty. Dokázal to nejen nemravným návrhem Aleně ale i popisem své erekce Libuši. „Já mám problémy, že to ráno neumím ohnout. Ani když dám na to kýbl s vodou. Nadávám mu a on neposlouchá. To je zlobivej kluk,“ šokoval svou otevřeností o nekontrolovatelném sexuálním vzrušení Josef.

A jeho slova padla na úrodnou půdu. Libuši to nepohoršilo. „Neboj, já ho zkrotím. Bude poslouchat,“ potěšila svou reakcí Josefa drsná blondýna.

Kromě libida však Josef během natáčení bojoval i se svým zdravím, a přímo na place jej postihl i kolaps. Podívejte se na videa, natočená před a po kolapsu, na nichž se viditelně pobledlý Josef chvěje...

Video
Video se připravuje ...

Farmář Josef: Takhle se na něm podepsal kolaps! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Farmář: Poslední vteřiny před kolapsem! FTV Prima