Vítězkou šesté řady taneční soutěže Stardance se stala nečekaně Anička Polívková, která porazila v souboji blondýnek Taťánu Kuchařovou. Sobotní večer se nesl v duchu chvály obou soutěžících párů. Ty zatančily každý tři samostatné soutěžní tance – svůj nejlepší, svůj nejoblíbenější a tzv. freestyle. Dohromady s ostatními vypadlými páry pak ještě společný valčík.

Anička Polívková se svým partnerem Michalem Kurtišem si vybrala jako první tanec ladný waltz, kterým naprosto odzbrojila porotu a získala plný počet bodů. Zdeněk Chlopčík dokonce litoval, že nemůže dát více jak 10 bodů. „Mrzí mě, že můžu dát jen 10 bodů,“ prohlásil hned po prvním tanci Polívkové. I Tatiana Drexler nešetřila chválou. „Trhalo mi to srdce,“ řekla dojatá Drexler.

Druhý tanec se ale pozdější vítězce tolik nepovedl a za jive dostala jen 36 bodů. Zdeněk Chlopčík dokonce prohlásil, že mu nepřišlo dostatečně upřímné. Freestylem, který pojali jako výrazový tanec, však rozplakali jak Tatianu Drexler, tak Jana Revaie. Zajímavostí bylo, že píseň k tomuto číslu, Piece of my life, jim zpíval sám Matěj Ruppert. S Michalem Kurtišem zatančili i tango, které ale porota již nehodnotila.   

Taťána Kuchařová si naopak vybrala vášnivé tango, zamilovanou rumbu a ve freestyle to podle označení samotné Táni a Honzy Ondera poselství Vánoc. Při prvním tanci ještě Táňa nezískala plný počet bodů, přestože Tatiana Drexler chválila jejich vášeň. „Vášeň, kterou vyzařovala Taťána od prvního kola, dokonce došla už i k Honzíkovi a vznikl tam ten správný náboj. Sexuální,“ nechala se slyšet jediná žena v porotě.

U druhého tance, u rumby ale již nezaváhala a porota pěla jen chválu. Kuchařová se ale tohoto tance trochu bála. „Při zkoušce jsem se při otočce natáhla. Ta jsem se trochu bála,“ přiznala Táňa. „Je to ale pro mě ten nejbližší tanec.“ Při freestylu se oba s Onderem převlékli do bílého a zatančili výrazový tanec, který měl uvést kouzlo přicházejících Vánoc. To se jim povedlo, protože porota měla slzy na krajíčku. Jako poslední nehodnocený tanec zatančila Táňa pomalý slowfox.

Po skončení hlasování ještě všechny páry, které se soutěže zúčastnily, zatančily společný valčík. Imrich Bugár a i ostatní vypadnutí měli možnost ukázat se ještě jednou na tanečním parketu při menší pauze, kterou měla Anička s Táňou mezi druhým a třetím tancem.

Přestože ve finálových součtech měla Kuchařová od poroty více hlasů, srdce diváků si získala Anička Polívková, která nakonec celou soutěž vyhrála. Táňa se tak musela spokojit s druhým místem.