Soutěžící se ve vile mění jako počasí a stálí obyvatelé už ani neví, kdo je skutečný hráč a kdo je pouze návštěva. V pondělí se rozloučili s rivalkami Zdeničkou a Sabinou divokým mejdanem provázeném sexuálními hrátky, ovšem nyní se budou muset krotit.

Už dnes večer totiž přivítají nové spolubydlící, ze kterých jde hrůza. Dveře vily rozrazí čtyřicetiletý chrlič ohně, který si jistě vybuduje respekt už jen díky svému vzhledu. Měří totiž neuvěřitelných 205 centimetrů a má takovou sílu, že by zvedl všechny VyVolené dívky najednou. "Můj rekord je takový, že jsem v zubech za opasek udržel muže vážícího 195 kilogramů," prozradil svalovec Jan Filipenský.

Nepříjde ovšem sám. V pátách mu bude padesátiletá kartářka Zdeňka Regina Soukupová, která se s ničím nepáře. "Do 38 let jsem dělala černou magii, byla jsem zlá čarodějka, pak nastal zlom a od všeho jsem se očistila," prozradila Zdeňka. Uvidíme, jak si poradí se zvrhlými soutěžícími kartářka, která dokáže rozfofrovat peníze během vteřiny.

S nově přichozími ale ve vile možná dlouho nepobude Ládík, toho Vyvolení totiž během sedmého zúčtování vypalcovali. Koho si asi ve čtrvtek do duelu vybere...

Fotogalerie
6 fotografií