Od nejmladší porotkyně SuperStar se očekávávalo, že svou osobností přitáhne pozornost. O to se evidentně Ewa snaží, ale bohužel to nepůsobí vůbec přirozeně. Její chování je až příliš afektované a trapné.

V neděli se diváci mohli těšit z prvního sestřihu z castingů, slovního názoru na výkony soutěžících se od porotkyně Ewy ale téměř nedočkali. Místo slov se vyjadřovala trapnými gesty, jako poléváním se vodou nebo otáčením se k potencionálním zpěvákům zády. A když už Ewa něco prohlásila, bylo to většinou jen opakování toho, co pronesli její zkušení kolegové Soukup s Haberou.

Zoufale balila soutěžícího

Vrcholným omylem v její roli porotkyně byl okamžik, kdy před porotu nastoupil pohledný mladík s kytarou. Ewa se do něj rázem zamilovala. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby si ovšem zpěvačka neudělala z castingu seznamku. „Máš holku? Ne? Já taky nemám kluka,“ zněla první otázka na soutěžícího.

Ewa ho hypnotizovala svými poněkud zoufalými zamilovanými pohledy, až ho přivedla do rozpaků a soutěžící vyprskl při zpěvu smíchy. Jen co své vystoupení dokončil, zpěvačka ve své seznamce pokračovala. „Tady máš můj telefon a naťukej mi tam svoje telefonní číslo,“ předala mobil mladíkovi, který jí tam své číslo skutečně napsal. Fešák tak pochopitelně postoupil do dalšího kola.

Žárlí na exmilence?

Být bez přítele Ewě očividně vůbec nesvědčí. Jak vidí kořist, okamžitě jde po ní a vůbec jí nevadí, že ji při tom snímá hned několik kamer najednou. Nejspíš je zhrzená z toho, že oba její bývalí partneři jsou šťastně zamilovaní a ona stále ne a ne najít toho pravého.

Tomáš Klus, se kterým Ewa chodila před rokem a půl, čeká dítě se svou novou přítelkyní Tamarou a její další expřítel Marcus Tran se se svou současnou partnerkou Martinou Gavriely o miminko už delší dobu snaží.

Fotogalerie
6 fotografií