Jednou z těch, co by nejraději sbalily kufry a šly, je sympatická farmářka Šárka Havrlíková (36).

K životu na Farmě prozradila: "Je to peklo, ničemu tady nerozumím. A nerozumím ani sama sobě. Nemám slov a chci domů." Ani její noví kamarádi z Farmy nedokážou její názor změnit. Týden, kdy se stala šéfkou usedlosti, skončil jejím zhroucením.

Pobyt s partou cizích lidí mimo civilizaci a všechny moderní vymoženosti dá psychice zabrat a Šárka není jediná, kdo tlak nemůže vydržet.

Šárka není první, kdo pobyt mimo civilizaci neunesl

Šárka by nebyla první, kdo z Farmy "utekl". Soutěžící Janu Kadeřávkovou (21), která se v civilu živí jako striptérka, z farmy odvezla rovnou záchranka.

Mezi ostatními však nebyla oblíbená a spekulovalo se, že si bolesti břicha vymyslela, aby v soutěži již nemusela dál být. Jediný, kdo se ji zastal, byl další soutěžící Jakub. Jana ale skutečně nic nehrála a nakonec ji akutně převezli do nemocnice.

Hysterický záchvat Sáry

Další, kdo nevydržel drsné podmínky panující na farmě, byla teprve dvacetiletá soutěžící Sára Sihelská.

Ta se před očima svých kolegů zhroutila k zemi a propadla hysterickému záchvatu při kterém prolila nejednu slzu. Ze země ji nedokázala dostat ani kamarádka Šárka, která si sama prochází na farmě těžkými chvilkami. Aby po záchrance nemusel dorazit na farmu i psychiatr Chocholoušek...

Fotogalerie
7 fotografií