Profesionální tanečnice a striptérka se objevila všude, kde se dalo. Před rokem to zkoušela v Česko Slovenské SuperStar, kde na ní mohl oči nechat porotce Palo Habera, a o půl roku později se při pohledu na polonahou brunetku orosil v Česko Slovensko má talent Jaro Slávik. Ačkoliv u mužské části poroty zbudila největší zájem, dál se jí už postoupit nepodařilo.

Vyhraje melouny?

Její další příležitostí může být nová reality show Farma, která startuje na obrazovkách televize Nova už 24. června. „Přihlásila jsem se, protože mě vyhecoval můj mladej a proto, že jsem chtěla zkusit něco nového a smysluplného,“ řekla Blesku Kadeřávková, která si z jí dobře známého prostředí nočních klubů bude muset poradit na samotě hluboko v horách.

Na usedlosti, v níž dvanáctka soutěžících prožije celé léto, se zastavil život před sto lety. Bez veškerých vymožeností civilizace budou bojovat s hladem, sedláckou dřinou, mezi sebou a hlavně také sami se sebou, svými slabostmi a typem osobnosti i extrémními podmínkami. Ten nejlepší z nich se stane milionářem.

Kdo je Jana Kadeřávková?

Brunetka pracuje jako striptérka a příležitostně se věnuje i modelingu. Před časem se objevila v italské televizi, kde hlásila počasí. Vyrůstala v azylovém domě a od šestnácti let se živí sama. Její míry jsou 89-63-90 a jako hlavní zálibu uvádí sex.

Se svojí tělesnou schránkou je úplně spokojená. „Líbí se mi moje vlasy, nohy, rty, prsa… Jsem se sebou hodně spokojená. Někdy mě rajcuje, jen když se vidím v zrcadle,“ prozradila.

Fotogalerie
15 fotografií