Že si Renata pod svatební šaty nevzala kalhotky a ani podprsenku, zjistil indián až po obřadu. Pravda totiž vyšla najevo až při tradičním házení kytky, kdy se nevěsta přehnula dozadu a hříšně dlouhý rozparek odkryl její tajemství.

Honza pak nevěřícně kontroloval, zda dobře viděl. A sexy novomanželka? Ta se jen usmívala. Teď je zřejmě všem jasné, čím si srdce farmáře, o které bojovalo hned několik soutěžících, získala právě ona.

Video
Video se připravuje ...

Jak si novomanželé užívali první chvíle po obřadu Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Svatba se konala v zámečku Chateau Mcely, který patří mezi nejdražší u nás. „Je sice úterý, ale chtěli jsme se vzít v první jarní den, a to se nám splnilo,“ prozradil Blesku farmář, který se před sňatkem posílil panákem. Obřad odstartoval v poledne. Po něm se manželský pár a jejich deset hostů přesunulo na nádvoří zámečku, kde se fotili. Předtím si však indián s manželkou udělali projížďku v kočáru. Jako svatební dar novomanželé dostali od přátel karavan, Tím už dnes brzy ráno odjeli na líbánky do Francie.

Farmář nepatří mezi chudé. Zatímco se jeho předchůdce z první řady pořadu Petr Hájek ženil na svém ranči a jeho nevěsta v doma šitých šatech, indián měl pohádkovou svatbu. Podle informací Blesku vyšla na téměř 60 tisíc. Oba měli svatební obleky z Pařížské ulice, která je v Praze druhá nejdražší. Svatební noc strávili na zámku. Noc v apartmá přitom vyjde až na 17 tisíc korun.

Fotogalerie
16 fotografií