Maminku Báru navečer v jedné restauraci, kde posedává s ostatními tatínky zaskočí poslíček s kyticí rudých růží a obálkou s dopisem. Bára si nejdříve myslí, že jí kytici koupili tatínci, jenže se zmýlí. Barbora má totiž tajného ctitele v podobě dalšího uchazeče o tatínka! Ostatní však nic netuší. Bára se beze slov zvedne a odejde, aniž by jim řekla proč. Při čtení dopisu se zmohla jen na slova údivu.

"Ty brďo, aha, tak já už na večer program mám. Na chvíli vás opustím. Ty bláho, to já zírám teda," pronese a odejde od stolu. Ostatní jsou pořádně zaskočení.

"Momentálně nevíme, co máme dělat, každý přemýšlí, co se mohlo stát, ale krásně jí to zvedlo náladu," poví na kameru jeden z tatínků.

Bára dostala od tajného ctitele dopis a kytici růží.
Autor: TV Prima

Barbora se tak připravuje na romantický večer a tátové se mezitím mezi sebou podivují, co za jejím odchodem může být, dokonce i oni vytuší nového konkurenta. "Bylo to nějaký divný, asi máme nového konkurenta," podotkne jeden z uchazečů o Báru před ostatními. Jeho tušení se nakonec vyplní a všichni jsou pořádně zaskočení a svým způsobem i naštvaní.

"Já snad ani nechci vědět, co následovalo po mém odchodu, ale kluky to určitě zaskočilo," svěří své pocity na kameru Bára před setkáním s tatínkem Otou. "Samozřejmě jsem naštvanej a čekám od ní nějaké vyjádření," řekne naštvaně jeden z bojovníků o srdce Barbory.

To, co způsobí příchod nového táty Oty, uvidíte už tento čtvrtek od 21:20 na TV Prima.

Fotogalerie
8 fotografií