Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s Žítkem Blesk.cz

Proč jste se do reality show Hledá se Táta a máma přihlásil?

Do soutěže jsem se přihlásil za účelem se seznámit a zažít nový zážitky, poznat cizí zem a užít si to.

Co na to říkala vaše rodina a váš syn?

Tak syn to akceptoval, těšil se na to, pro něj to byla taky nová zkušenost. Netušili jsme do čeho jdeme, ale užívali jsme si to.

Vadila účast v reality show vaší bývalé manželce?

Nevadilo jí to. Byla naprosto v pohodě. Dokonce mám od ni informace, že to sleduje

Nabouralo vám to nějak soukromí?

Když jsou někde kamery, tak samozřejmě ano. Museli jsme se synem změnit svoje návyky. Ale ty jedny prázdniny, co jsme kvůli tomu obětovaly, tak za to stály.

Poznávají vás lidé na ulici?

Ano lidé mě často na ulici poznávají a zastavují mě. Ženy mě dokonce atakují, ale v mezích normy. Ještě se mi nestalo, že by mi vyloženě nadávaly. Jen mají třeba nějaké připomínky k mé osobě.

Litoval jste někdy toho, že jste do reality show šel?

Jako, že bych toho hodně litoval tak to ne. Byly tam nějaký situace, který mi byly nepříjemný, ale když to vezmu v globálu tak v pohodě. Nelituju toho.

Díváte se na sebe v televizi?

Musím se na sebe dívat, abych mohl samozřejmě reagovat na své okolí, takže se na sebe koukám, ale hodně nerad. Kdybych v tom nehrál, tak se na to nekoukám.

Televizí také proběhla kauza vašeho údajného onanování před mámou Nikol. Vyříkali jste si to pak mezi sebou?

No pak už jsme to neřešili, před těmi kamerami jsme to řešili dost obstojně. Nikča má svou pravdu já také, takže jsem ji nijak nepřesvědčoval. Ale já jsem to teda vážně nedělal.

Proč jste z reality show vyřadil tak předčasně mámu Michaelu Veselou? Zdálo se, že k ní chováte velké sympatie a vzhledově se vám také líbila.

Míša Veselá, tak to je jediná věc, který lituju. Rozhodl jsem se asi unáhleně. Měl jsem strach z té vzdálenosti, ona bydlela v Napajedlích, nevěděl jsem jak by to mohlo fungovat. Další věc, Míša byla neskutečně atraktivní a z toho já jsem měl strach. Ale zpětně toho lituju.

Myslíte, že by z toho vznikl vztah?

Je to možný, ale to je takové předjímání. Opravdu nevím. Je to možný.

Myslel jste si, že byste v té reality show našel opravdu partnerku pro život a mámu pro svého syna?

Myslím si, že v reality show člověk partnerku na celý život asi nenajde, protože to není přirozený. Jsou tam ty kamery. Seznamování není o tom, aby o tom věděla celá republika. Takže jsem byl trošku skeptický.

Šel byste do toho znovu, když už víte, co všechno to obnáší?

Asi už ne, protože je to neskutečně náročný s tou kamerou a prostě nejsem exhibicionista, takže jsem si to fakt neužíval. Ta kamera mě neskutečně svazovala. Nešel bych do toho kvůli těm kamerám.