"Samozřejmě mě mrzelo, že moje holka nebyla se mnou na večírku, aspoň že na finálovém večeru byla. Byla můj talisman, celou dobu jsem na ni myslel," řekl Blesk.cz Lukáš, který si na oslavný večírek v restauraci Na střídačce nemohl přivézt svou holku. "Nova mi to zakázala, že by to nebylo vhodné," tvrdí Adamec.

"Došlo k nedorozumění mezi produkcí a Lukášem. Na party byla omezená kapacita, tak je možné, že se tam někdo nedostal. Samozřejmě nás to mrzí," říká koordinátorka ČeskoSlovenské SuperStar Lucie Juráčková.

Video
Video se připravuje ...

Lukáš si nesměl na afterparty Superstar vzít přítelkyni Jan Jedlička

A to byl zřejmě důvod, proč se Lukáš po půlnoci z party vytratil. Kdo by takový úspěch nechtěl oslavit se svými nejbližšími. Adamce v hledišti podporovala nejenom přítelkyně, ale i maminka, příbuzní a kapela, se kterou chce zpěvák dál vystupovat. "Udělalo se mi zle, tak jsem odešel. Od rána jsem byl na nohou, v hale bylo příšerné vedro, na večírku strašný mediální tlak, prostě jsem to už nemohl vydržet, tak jsem se v tichosti vytratil," přiznává slovenská hvězda.

Ten dnes vyděsil celou Novu, když se ráno nedostavil do pořadu Snídaně s Novou. Nikomu nic neřekl, mobil vypnutý... "Prostě jsem zaspal. Po měsíci jsem se konečně vyspal. Probudil jsem se v devět a hned se ozval. Moc mě to mrzí, omlouvám se všem."

Fotogalerie
7 fotografií