Nekorunovaným katem poroty je Paľo Habera. Obzvláště jeden ze soutěžících nedělního dílu Michael Šalamon mu ležel v žaludku. Habera si na zpěvákovi smlsnul.

Moderátoři utěšují, seč můžou

„Nemám rád pana Haberu,“ přiznal na začátku Šalamon s tím, že už ho porotce vyhodil jak ze slovenské SuperStar, tak i z Talentmanie. Přesto soutěžící přišel znovu a dokonce donesl vlastnoručně upečený dort. Porotci Šalamonem ale spíše opovrhovali.

A kruté hodnocení jeho zpěvu na sebe nenechalo dlouho čekat. „Ty bys mohl působit jako doplňující prvek při mučení teroristů al-Káidy. Kdyby nic nezabíralo, tak by na ně pustili tebe a všechno by vyzradili,“ nebral si servítky Paľo. Přidal se i Rytmus. „Všechno je špatně, stejně jako tvůj oblek, kravata, košile i boty,“ těmito slovy poslal rapper soutěžícího z castingu domů.

Exoticky vyhlížející zpěvačka Veronika Marková (20) ze sebe před porotou vydala jen pár tónů, a navíc falešných, ale kam se hrabala na Otu Neubauera (15). Mladý klučina předvedl obdivuhodný výkon, když dlouhých pět minut postával před porotou a ani neotevřel pusu. A tak se moderátoři celé show Leoš Mareš (34) a hlavně zpěvačka Tina (26) stávali jedním velkým ramenem, na kterém se mohli pěvečtí outsideři po výkonu vyplakat.

Přišel to zkusit i dědeček

SuperStar z něj nebude, ale může se pyšnit titulem nejstarší účastník castingu. Porota nemohla uvěřit vlastním očím, když se před ni postavil Jan Makyta (83) z Bratislavy.

„Vy jste věkovou hranici překročil asi tak třikrát,“ divili se porotci, kteří naráželi na hranici 30 let pro přihlášení do soutěže. Nad starcem se smilovala až Helena Zeťová. „Kdybych neměla dědu, tak bych chtěla mít takového, jako jste vy,“ poděkovala zpěvačka Makytovi za účast.

Fotogalerie
6 fotografií