Radka sice do dalšího kola letošního ročníku Superstar nepostoupila, rozhodně ale nesmutní a zůstává optimistická. Porota jí totiž pochválila nejen za shozená kila, ale i za krásnou barvu hlasu. „Rytmusovi se líbila moje barva hlasu a hned mi řekl, jestli bych nechtěla zkusit natočit desku,“ byla spokojená s hodnocením Radka i přesto, že dál nepostoupila.

Doktoři jí dávají šanci mít další děti

Když se Blesku Radka svěřovala, jak shodila přebytečná kila, prozradila i to, že před Vánoci podstoupila operaci, při níž jí doktoři museli vzít jeden vaječník. "Už jsem měla dole šedesát kilo, ale potom jsem onemocněla a museli mě operovat. V nemocnici jsem pak pár kil zase nabrala, protože jsem musela jíst pravidelně. Doktoři si nejdřív mysleli, že mám slepé střevo, když mě ale otevřeli uviděli velkou vrozenou cystu na vaječníku, tak mi museli vzít nejen slepé střevo, ale i cystu s vaječníkem," řekla Blesk.cz Semivanová.

Doktoři i přesto dávají Radce šance mít děti. "Tak jeden vaječník mi zbyl, tak je tam poloviční šance, ale doktoři říkali, že by to mělo být v pořádku," uzavřela mladá zpěvačka.

Fotogalerie
7 fotografií