Červená Pohovka z pořadu Uvolněte se, prosím obvykle bývá pro hosty horkým křeslem, ne však pro Martina Chodúra! Ten všechny u obrazovek překvapil ledovým klidem, který přecházel místy v nudu.

"Vůbec jsem nebyl nervózní, pana Krause si vážím a jeho pozvání do pořadu si cením," pochlubil se Blesk.cz Martin Chodúr.

V talkshow odvysílané minulý pátek se však pořádně zapotil moderátor Jan Kraus. Neustále se snažil Chodúra něčím zaskočit nebo ho vyvést z míry, ten se ale nedal a vypadalo to tak, že na vrch má spíše host než moderátor. A to se vítěz Česko-Slovenské SuperStar pohybuje v showbyznysu teprve krátce na rozdíl od zkušeného herce a moderátora Krause!

Jan Kraus dokáže vytočit nebo ztrapnit před kamerou téměř každého. U Chodúra ale nepochodil ani s tím, když se ho zeptal, co ho dokáže rozčílit. "Mně hádání přijde hrozně vtipné, vždy se při tom začnu smát," odpověděl Martin.

Superstarista na každou otázku odpověděl smysluplně a s rozvážným klidem. Moderátor Martina znejistil jen na chvíli, když mu zakázal používat slovo „určitě“, které je Martinovo oblíbené.

Zato Kraus se přímo přiznal, že si se svým hostem neví rady. „ Já už jsem z vás nervozní. Takhle klidného člověka jsem tu ještě neměl,“ složil Kraus Chodúrovi poklonu. Pro diváky u televizních obrazovek se ale jindy svižný pořad změnil v pátek v nudnou podívanou.