Sázkové kanceláře za budoucí "federální" superstar shodně označují Chodúra.Dvacetiletý Ostravan se v neděli střetne s jedenadvacetiletým studentem z Košic Miroslavem Šmajdou v rozhodujícím finále prvního ročníku pěvecké soutěže.

Tipsport na jeho vítězství vypsal kurz 1,55:1, zatímco na Šmajdu 2,2:1. Konkurenční Fortuna měla kurz 1,45:1 a na Šmajdu 2,4:1.

"Chodúrův projev je suverénní, bezprostřední a ve svých vystoupeních dokáže zaujmout diváckou obec všeho věku, zatímco jeho soupeř Miroslav Šmajda sbírá body zejména u -náctiletých diváků," řekl tiskový mluvčí Fortuny Petr Šrain.

Celkový objem sázek vsazených na finalisty soutěže se podle Tipsportu vyšplhá až na tři miliony korun. U konkurenční Fortuny by toto číslo mohlo dosáhnout hranice šesti milionů korun.

"V konečném součtu by suma mohla atakovat první a nejúspěšnější ročník české SuperStar," uvedl Šrain.

Prozatím nejvyšší sólo sázku zaznamenali ve Fortuně. Na Chodúrovo vítězství zde někdo vsadil 200.000 korun, a to v kurzu 1,5:1. Pokud Čech skutečně uspěje, získá úspěšný sázkař 350.000 korun. U Tipsportu si na Chodúra vsadili nejvíce 72.000 korun.

Vše o SuperStar

Stahuj písně ze SuperStar!

Fotbal na Facebooku