„Jak asi můžeš vidět, tak mám velké problémy s váhou,“ přiznal v rozhovoru s jedním finalistou SuperStar Müller. Ten skutečně za poslední roky nabral na váze několik desítek kilogramů a kvůli nadváze má velké problémy s pohybem. Podle zpráv ze zpěvákova okolí teď Müller váží přes sto padesát kilogramů!

Fotogalerie
5 fotografií

„Celý život mě pak trápí i moje výška. V podstatě mám pořád rozbitou hlavu,“ pokračoval ve výčtu svých zdravotních komplikací slavný zpěvák. Ten se přitom před několika lety rozhodl svou hudební kariéru ukončit, před rokem ale oznámil svůj návrat na pódia.

Poněkud nevypočitatelné jednání má u Müllera ovšem také původ v jeho zdravotních komplikacích. "Víte, jsem maniodepresivní," přiznal se zpěvák k nemoci, která se vyznačuje střídáním stavů euforie s obdobím těžkých depresí.

Zřejmě tento zdravotní handicap byl také důvodem, proč Richard na finálovém večeru neseděl u publika, stejně jako dva předchozí hosté Karel Gott a Michal David, ale ve studiu stranou fanoušků.

„Některý zájem fanoušků mi prostě nedělá moc dobře,“ vysvětlil Müller, na kterém byla v průběhu celého přenosu znát velká únava a lehce zpomalené reakce. Zpěvákův nepříliš optimistický zdravotní účet pak ještě podtrhují roky drogové závislosti, ze které se ale na začátku tisíciletí dokázal vyléčit.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku