Mistra Gotta včerejší vystoupení mladých zpěváků dohnalo až k slzám dojetí. Dnes se plakalo znovu, za Denisa Lacha. Nejlepší slovenský zpěvák, jak Denise označil Pavol Habera, skončil.

Podle poroty sice se včelkou Májou Denis udělal show, na diváky to tak ale zřejmě nezapůsobilo. Připomínal spíš neohrabaného Vilíka a to ho poslalo ke dnu.

Fotogalerie
13 fotografií

Jediným želízkem v ohni na metu nejvyšší je teď pro Slováky Dominika Stará, Miro Šmajda sice dál ve hře zůstává, ale několikrát už byl podle poroty adeptem na vyhazov.

Hned v úvodu rozstřelu Adela, která dnes zářila v sexy červených šatech, s Leošem zmínila, že SuperStar v neděli sledoval rekordní počet diváků - v Česku téměř 2,2 milionu, na Slovensku pak skoro 1,3 milionu!

Jak dnes viděla adepta na vyhazov porota? Jednoznačně se shodla na Denisu Lachovi. A ten o pár minut později také vstoupil do čekárny. Spolu s ním se na toto obávané místo vydal i Jan Bendig.

Dominika Stará, Miro Šmajda, Martin Chodúr a nakonec i Monika Bagárová si pro dnešek mohli oddechnout. Jejich cesta v SuperStar zatím neskončila.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku