22:48 - Online přesnos Blesk.cz je pro dnešek u konce. Uvidíme se ale opět zítra, byť při méně příjemném programu. Zítra se totiž rozhodne, kdo další soutěž Česko Slovenská SuperStar opustí. Děkujeme za pozornost a krásný večer!

22:47 - 'Božské' finále je u konce. Jako každou neděli ho završí společná píseň všech finalistů, i těch, kteří už soutěž opustili.

22:42 - "Bylo to geniální. Blahopřeju," ocenil jejich výkon Karel Gott.

22:37 - "Jen co přišel King, bylo to jako když se protrhne Slapská přehrada," ocenil jejich výkon po dlouhém potlesku - standing ovation - Ondřej Hejma. Vestoje tleskala taky Ivana Gottová s malou Charlottkou.

22:33 - A je tu poslední píseň píseň dnešního večera - duet Jana Bendiga a Martina Chodúra.

22:21 - Karel Gott si na setkání s Monikou Bagárovou musel sundat sako... To nebylo všecho. Karel Gott se při jejím zpěvu rozplakal! "To byla nádhera," hlesl jen Mistr.

22:06 - Po famózním výkonu Mira Šmajdy a po reklamním bloku zazpívá Monika Bagárová píseň Už z hor zní zvon.

22:03 - "Zítra tvoje jméno nepovím. Tohle jsem fakt nečekal," smekl klobouk Paľo Habera.

22:02 - Tak to bylo tedy něco. Miro to vystřihnul opravdu s přehledem. "Bravissimo! Skvěle sis vybral," ohodnotil jako první Miru Karel Gott. "To bylo nejlepší vystoupení dnešního večera," rozplývala se Marta Jandová.

21:57 - Na řadě je Miro Šmajda a C'est la vie

21:54 - "Poprvé jsem vás dva slyšel zpívat," nechal se slyšet kat Habera.

21:52 - Monika s Denisem za svůj výkon dostali pochvalu od celé poroty.

21:48 - S prvními tóny se zdá, že si Denis napraví reputaci z Včelky Máji, která se mu před pár okamžiky moc nepovedla. S Monikou jim to dohromady dokonce i ladí...

Fotogalerie
38 fotografií

21:47 - "U mě by se taky našel nějaký duet," podivoval se Karel Gott, proč duety, které zpívají soutěžící, jsou ze zahraničních luhů a hájů.

21:36 - Za chvíli přijde duet Moniky Bagárové a Denise Lacha Endless Love, který v originále zpívá Mariah Carey a Luther Vandross

21:35 - "Omlouvám se, Dominiko, že jsem ti to u toho piána předtím tím druhým hlasem kazil," vyseknul poklonu Dominice Karel Gott.

21:31 - Porotci Dominiky odměnili pozitivním hodnocením, přestože rodačce ze Šmorína pár tónů ujelo.

21:27 - Dominika Stará přinesla Karlu Gottovi sbírku básní. Původně chtěla Domča zpívat Kdepak, ty ptáčku, hnízdo máš. Mistr jí to ale vymluvil. Písnička Lásko má jí podle něj sedí víc.

21:22 - To holky porotkyně Denise naopak pochválily. "Konečně ses dostal na velké jeviště," řekla Denisovi Marta Jandová.

21:21 - "Udělal jsi jednu dobrou věc, a to, že jsi nezpíval, ale recitoval," dodal Ondřej Hejma.

21:19 - "Ty v rámci SuperStar už v podstatě ležíš v rakvi. A teď sis vyříznul otvor na pravou ruku a teď sis buď zarazil poslední klín, nebo je začínáš postupně vytahovat. Je to na divácích," udeřil na něj Paľo Habera.

21:17 - A Denis je už na pódiu, stylově se oblékl do žlutočerného modelu. A dokonce zvládnul i české Ř.

21:04 - Po reklamním bloku vystoupí Denis Lacho s písní Včelka Mája.

21:02 - "Musíte spolu trávit více času," poradila dvojici Dara Rolins.

20:59 - "Vůbec vám to neladilo, strašně to tahalo za uši," zhodnotila jako první Marta Jandová.

20:56 - Gottovský monolit přerušil poněkud rozpačitý duet Mira Šmajdy a Dominiky Staré. Dominika Mirovi utíkala do dost podivných tónin.

20:51 - Do hodnocení poroty se zapojil také Karel Gott. "Právě na to 'Pojď' hodně slyší holky," přidal svým názorem Gott. "Více než tři čtvrtiny písničky jsi byl rozladěný," zaťal Habera, "měl jsi šanci být lepší než Chodúr, ale nebyl jsi."

Fotogalerie
38 fotografií

20:45 - Honza se dneska obléknul do cukrkandlově růžového světříku. Překvapivě netropí žádné šaškárny, ale zpívá se vší vážností...

20:44 - Exhibicionista soutěže je tu. Další Gottův song zazpívá Jan Bendig. Ze setkání s Karlem byl pekelně nervózní.

20:43 - SuperStar je po reklamě zpátky. Na pódiu je opět Karel Gott a hovoří o svých začátcích.

20:31 - "Chyběla ti noblesa, tvůj přístup byl salámový," vytknul Martinovi Paľo Habera.

20:28 - Karel Gott Martinův výkon poslouchá jen pár metrů od něho. Sedí v majestátním koženém křesle a Martinovo vystoupení odměňuje zaslouženým potleskem.

20:24 - Martin se do toho obul jako vždy. Před každým vystouením uvidíme malý medailonek, který zaznamenává setkání soutěžících s Gottem. Ten každému zvlášť udělil osobní konzultaci.

20:23 - No tak to je tedy změna! Martin Chodúr vystoupí dneska jako první! Zazpívá píseň Oči sněhem zaváté!

20:20 - Na jeviště právě přicházejí finalisté. Diváci je nepřestávají vítat, fanynky vřeští, nadšeně tleská i Karel Gott

20:18 - A že je to večer opravdu výjimečný dokazují modely všech přítomných. Dara si odhalená ramena přehodila lehkým svetříkem, Martu Jandovou zdobí pod krkem laškovný motýlek. Vyfiknutí jsou také Leoš Mareš a Adéla Banášová, která vypadá jako blonďatý pštros. Opravdu radost pohledět.

Fotogalerie
38 fotografií

20:16 - Karel Gott bude celou soutěž sledovat na speciálním místě, nikoli v publiku. Tam sedí jeho manželka Ivana s dcerami

20:15 - Publikum jejich výkon odměnilo bouřlivým publikem. Darina odběhla na svou porotcovskou židli. Mistr Karel vysekl poklonu soutěžícím finalistům.

20:10 - Večer zahajuje duet Zvonky štěstí 2009 Karla Gotta a Dary Rolins. Dara v superpřiléhavých šatech ukázala svou dokonalou postavu, její hlavu zdobí retro účes. Karel je sekáč jako vždy!

19:55 - Dara Rolins přijela na přenos tentokrát bílou limuzínou. To Karel Gott přijel s kočárkem...

19:46 - Hvězdná byla už dnešní generálka. Dara s Karlem si 'cvičně' vystřihli Zvonky štěstí. Z hlediště jim fandila celá Gottova rodinka.

Dnešní finále bude je výjimečné. Dara Rolins a Karel Gott si legendární píseň Zvonky štěstí si zazpívali po dlouhých 25 letech, a to hned v nové, swingové úpravě.

"Je mi velkou ctí, že po Michaelu Jacksonovi a Madonně patří páté kolo mně. Slyšel jsem, jak mé písně finalisté zpívají, a oceňuji to, že to nejsou žádní iminátoři," řekl Blesk.cz krátce před přenostem Karel Gott, který na Slovensko dorazil s celou rodinou.

Fotbal na Facebooku

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz