Moderátora SuperStar Leoše Mareše novináři nachytali, jak se ve svém terénním porsche řítí z Bratislavy do Prahy více jak dvousetkilometrovou rychlostí. Místy pak vozidlo s Marešem překračovalo povolenou rychlost i o sto kilometrů.

Jenže před pár dny Mareše výrazně přebila porotkyně SuperStar Dara Rolins. Ta k dopravě po Bratislavě dokonce použila zdravotnickou sanitku se zapnutým majákem. Té pak nic netušící ostatní účastníci dopravy uvolňovali cestu v domnění, že v sanitce právě někdo bojuje o život a o úspěchu tohoto boje rozhodují vteřiny...

„Bylo to rychlé a dobré. Stihla jsem se dokonce převléci,“ pochvalovala si navíc Dara. Skutečnost, že pro své pohodlí zneužila prostředku, který má sloužit výhradně k záchraně lidských životů, ji nijak zvlášť nevzrušovala.

Zřejmě měla pocit, že pokud by se před SuperStar nepřevlékla, nemuseli by to někteří lidé přežít. Pro Rolins ovšem může mít celá kauza ještě nepříjemnou dohru. Zneužití majáku je totiž v rozporu se zákonem, a tak se dá očekávat, že to slovenské úřady začnou řešit.

Velkopanské chování hvězd SuperStar začíná pořádně lézt krkem i jejím fanouškům. „Copak nechápou, že pro většinu dětí, které se na to dívají, jsou Mareš a Rolins velkými vzory? Opravdu chceme, aby si naše děti myslely, že nedodržovat dopravní předpisy a zneužívat zdravotnické prostředky, je normální?“ rozčilovala se v jedné z internetových diskusí jedna z divaček SuperStar.

Vysvětlí konečně Marešovi a Rolins někdo, že SuperStar je soutěž ve zpěvu, a nikoliv v co nejbezohlednějším způsobu dopravy?

Fotogalerie
4 fotografie

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

 

Fotbal na Facebooku