Nejdřív jen nevinné narážky, potom ale pořádně přitvrdili. Moderátoři Česko Slovenské SuperStar Adela Banášová a Leoš Mareš se v průběhu rockového kola hudební show odvázali tak, že se nad jejich hláškami místy lidem zastavoval rozum... A hlavně těm, kteří v hledišti seděli se svými dětmi.

Jejich moderování se zvrhlo krátce po tom, jak odzpíval Jan Bendig hit od legendární skupiny Queen. "Když si tu tak povídáme takové rockové historky, tak o Fredym Mercurym se traduje, že pořádal bujaré večírky, na kterých mezi lidmi chodil takový liliput a ten měl na hlavě velkou mísu, ve které byl takový bílý prášek. Já vůbec nevím, co to bylo. Zřejmě cukr," smál se historce s kokainem Mareš, kterého z hlediště poslouchaly malé děti a smály se.

"Tak si jen představte, že on tam tak chodil mezi těmi lidmi s tím tácem na hlavě... To je jen taková historka," zastavil se po chvíli a vymlouval se. To však není všechno.

Fotogalerie
4 fotografie

Klín celé drogové debatě dala Adela, která chytila Bendiga okolo ramen a řekla mu: "Takže víš, jak se uplatnit v budoucnosti. Nesmíš vyrůst a tohle můžeš dělat," šokovala moderátorka. Zaskočený zůstal i samotný finalista, který se jen uměle usmíval a nechápal.

A potom si na mušku vzali SEX! "Sex na jednu noc? O tom jsem nikdy neslyšel. A to jako celou noc? To je nesmysl, ne? Sex na celou minutu - to ano," rozebíral Mareš v průběhu rozhovoru s Mirem Šmajdou. "Adelo, ukaž nám, jak jíš banán. Už můžeš," ukázal Leoš na hodinky, aby oznámil, že už je po desáté hodině večer. Zapomněl však na to, že tento program sledují i děti. A nejen po 22. hodině! A Adelina reakce? "Já opravdu jen proto, že má Leoš nuzný sexuální život, mu to tu nebudu vynahrazovat," odbyla Mareše Banášová po Šmajdově vystoupení.

Nu, zdá se, že rockové kolo se moderátorům opravdu vymklo z rukou a zřejmě zapomněli, kdo sleduje jejich ulítlé rozhovory o sexu a drogách...

Budeme zjišťovat, jak s tímto faktem naloží televize Markíza!

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz