Rozhodně ale stálo zato převtělení porotců do rockerů v kožených bundách, kteří dokonce na pódium stylově přijeli na motorkách! Excelovala jednoznačně Dara Rolins, která jako by si s Martou Jandovou vyměnila role.

Dara si totiž na rockové kolo vzala paruku po vzoru rockové babičky Tiny Turner, zatímco rockerka Marta před týdnem v paruce dělala Madonnu. „Na koncertu Tiny jsem před půl rokem musela být stůj co stůj. Je vynikající. Jen přes ty její vlasy moc nevidím,“ řekla Blesku Dara.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

A Jandová, které tentokrát stačilo stáhnout si vlasy dozadu? „Já jsem si to všechno včera velmi užila. Míním tím rock i absenci paruky, ve které je horko,“ svěřila po televizním přenosu Jandová.

Fotogalerie
7 fotografií

Na rockové finále se ze všeho nejvíc těšil Miro Šmajda (20) a také nejvíc uspěl. „Ať dopadnu jakkoliv, vítězství už pro mě je, že jsem došel do rocku. Vážně si tu hymnu Deep Purple užiju. A potom, ať se děje vůle Boží,“ svěřil Blesk.cz Šmajda před tím, než vystoupil. A zdá se, že se zadařilo! U poroty Šmajda rozhodně zabodoval a i Mirovi fanoušci v publiku byli nadšení.

Jinak nedělní finálové výkony porotu příliš nenadchly a chválou všichni porotci pořádně šetřili. Možná, že před týdnem vypadlá rockerka Leona Šenková (16) by všem ukázala, zač je toho loket...


ONLINE: Rockové finále SuperStar>>


Fotbal na Facebooku

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz