Po pondělním rozhodnutí se zvedla vlna rozhořčených reakcí, jak je možné, že najednou vypadli dva slovenští finalisté. Jak se oba vypadnuvší shodně svěřili na chatu, připadá jim výsledek nespravedlivý. „Myslím, že je zvláštní, když hlasuje 10 milionů Čechů a 5,5 milionů Slováků,“ konstatoval Thomas Puskailer, který svůj konec v soutěži nesl statečně a s jeho typickým zářivým úsměvem od ucha k uchu.

O poznání hůř to ovšem snášela sedmnáctiletá Nikoleta Balogová. „Je to dost nespravedlivé. Já jsem si myslela, že vypadne jeden Čech a jeden Slovák. Slováků je přeci jen míň,“ reagovala Nikoleta, která své vyřazení se všemi zbylými finalisty pořádně oplakala. „Byl to strašný šok, ale už od rána jsem měla takový divný pocit,“ svěřila se na chatu Nikoleta.

Fotogalerie
10 fotografií


Co první dva vyřazení finalisté plánují do budoucna? Thomas chce dobýt Česko. „Pojedu do Česka, to je můj trh,“ prozradil velkolepý plán Puskailer, který byl se svými 28 lety nejstarším účastníkem soutěže. Nikoleta se podle svých slov vrátí do školy (studuje konzervatoř - pozn. red.), dá si relax a bude čekat na případné nabídky.

Zvědaví čtenáři se Nikolety ještě stačili zeptat na sérii odvážných fotek, které se před pár dny objevily na internetu. Nikoleta se na nich tulí k vyřazenému semifinalistovi Marku Lackovi (22). To, že by spolu ale chodili, oba popřeli. „Kluka nemám,“ svěřila se Nikoleta. To Marek naopak single není. Na nedělním přímém přenosu potvrdil spekulace, že se dal dohromady se semifinalistkou Deborah Kahlovou (16).

Oba vyřazení se zúčastnili unikátního česko-slovenského chatu, který připravil Blesk.cz ve spolupráci se slovenským serverem Čas.sk. Dotazy jim tak mohli posílat fanoušci z obou zemí najednou. Stejně tak bude probíhat i chat za týden, kdy opět ze soutěže vypadnou dva soutěžící.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz