Svoje soukromí si nechává pro sebe. Jen výjmečně lidem kolem sebe vyjeví něco ze svých dobře skrývaných pocitů, či dokonce trápení. "Dobře, odpovím na několik otázek, aby mi už novináři podobné nekladli," svolil nakonec Habera a rozpovídal se o jedné z těžkých chvil svého života.

"Jsem dost konzervativní a rodinně založený člověk," opakoval v několika rozhovorech, které poskytl během své pěvecké kariéry. Obraz, který nastavuje veřejnosti je drsný, ale současně i romantický chlap s šťastným osobním životem. Skoro bez trhlinek. To o sobě nejprve tvrdil i tehdy, když se mu rozpadlo skoro patnáctileté manželství.

"Jsem fakt Beran, když mě někdo chce dostat na kolena, musí se moc snažit," řekl nedávno pro časopis Instinkt, ale pak přiznal: "Jestli se mnou něco skutečně zamávalo, tak to byl rozvod. Tolik let spolu, měli jsme dceru - nebylo to lehké. Tehdy jsem na tom byl vážně zle."

O skutečných příčinách rozvodu s manželkou Naďou (46) ale Habera tehdy mluvit nechtěl. Zdrženlivá Naďa Haberová po krachu manželství v roce 2000 vzala šestnáctiletou dceru Zuzanu a odešly do USA.

Nyní ale Habera přiznal: "Věděli jsme oba, že často máme tichou domácnost, tak proč takto žít? Tak jsme si podali žádost o rozvod," přiznal po letech Habera.

Rozvedený Habera se poté dal dohromady s také rozvedenou modelkou Danielou Peštovou (39). Kromě Danielina syna Yanicka mají spolu další dvě děti.

Také Naďa Haberová si v USA našla nového partnera, Bryana Deeringa, který pracuje jako manažer u telekomunikační společnosti.

Fotogalerie
5 fotografií

 

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz