Minulý týden jsi byla plná emocí. V šoku z vyřazení Deborah. Jak vnímáš druhé kolo semifinále?
Jak jsme všichni několikrát řekli, soutěžící se obecně zlepšují. Jsou suverénnější, nehroutí se z představy vyřazování. Berou ji jako fakt.

Tentokrát tedy žádný šok?
V podstatě ne. Od začátku do konce standard. Nic překvapivého, i když jisté okamžiky rozčarování nad momentálními výkony a hlasováním diváků tu byly. Ale to patří k soutěži.

Koho ti bylo při vyřazování líto?
Paradoxně to byl René Bošeľa, kterého jsem na vyhazov nominovala. Opět opakuji – my vycházíme z dojmu, jenž na nás člověk v průběhu celé soutěže zanechá. A já se nemohla zbavit pachuti z Kristínky. Nesedla mu, dal ji s přílišným patosem. Nebavila mě.

To byl ten problém?
Na rovinu: René je velmi muzikální, nemyslela jsem si, že ho diváci vyhodí. Ale přiznejme si, že není klasický krasavec jako Leo Machala, kterého exteriér u lidí drží, ani není talentovaný a vtipný jako Chodúr. O to víc si měl hlídat výběr písničky.

Co ti na Kristínce vadí? Peter Nagy také není velký zpěvák.
To není, ani si na něj nehraje. On je muzikant, který si písničky skládá na tělo. O svých limitech ví a umí s nimi zacházet.

Ještě tu máme holky. Ze Slovenek třikrát tipovaná Paulína Ištvancová nevypadla a vyřazena byla nezmíněná Lucia Láncošová.
Co na to říct? Takový je verdikt diváků.

A Češky? Opět třikrát padlo jméno Anety Galisové a rozloučili jsme se s Adrianou Kopeckou.
Její vyřazení mě mrzí. V prvním kole jsme jí sice naložili, ale v druhém okouzlila. Měla ještě dostat šanci. Začínám mít dojem, že s tím, koho zdeptáme, diváci sympatizují. A toho, kterého hodně pochválíme, vyřadí. Podobné to bylo i s Deborah.

Ještě k Anetě Galisové. Její image rozpustilé holky začala odhalenými ňadry a poměrně tvrdě v bulváru pokračuje dál. Myslíš si, že tím získává u diváků body?
Mám dojem, že ano. Otázkou je, jak dlouho jí tato popularita vydrží. Aneta vůbec nepochopila strategii. Se svlékáním a pikantnostmi by měla zacházet jak se šafránem. Odhalit se má, až bude hvězda, nechat si tohle eso v rukávu. Ona to úplně obrátila na ruby...