Jako první zazpívala Lucia Láncošová s písní od Aleshi Dixon – The Boy Does Nothing "Je to taková trdlovačka," prohlásil o písni Ondřej Hejma a pochválil Lucčino provedení. "Líbilo se mi, že ses tvářila tak koketně," prohlásila Dara Rolins a i Marta Jandová pochválila, jak u zpívání Lucka vypadala. A světe div se: Lucku pochválil i 'kat' soutěžících, porotce Pavel Habera. Kdyby tak Lucka zpívala aspoň z poloviny tak pěkně, jako na pódiu vypadá!

Druhá vystoupila česká soutěžící Adriana Kopecká, která soutěží pod uměleckým jménem Adriane Craft, a to se skladbou, která spatřila světlo světa už v roce 1931 a kterou mnohem později proslavila Lucie Bílá, Hvězdy jako hvězdy. Dara i Marta Adrianu pochválily: "Vítej ve zpívání!", řekla dokonce Marta a Pavel Habera prohlásil, že je rád, že Adriana konečně začala zpívat, protože jinak by prý porotci "vypadali jako idioti", že ji vůbec pustili do semifinále... Chvála porotců samotnou Adrianu očividně pořádně překvapila a musíme přiznat, že nás také. Spíš než věrné ztvárnění písně nám totiž Adrianina verze přišla spíš jako parodie.

Další na řadě je heavymetalistka Leona Šenková z Přelouče s hitem irské skupiny Cranberries - Zombie. I tentokrát vystoupila se svou nezaměnitelnou image drsňačky, která zahrnuje nejen koženou bundu, ale i vysoké, křiklavě červené šněrovací boty s ocelovou špičkou... "Toto bylo lepší než originál," šokoval svým soudem Pavel Habera, zatímco Ondřej Hejma Leonu 'sundal' za falešný refrén a 'mizernou' výslovnost. "Musíš jít do finále," zakončila soud porotců Dara. Podle nás 'Metalová Leona' nezklamala a rocková vypalovačka jí rozhodně sedla!

Paulína Ištváncová, o které se do poslední chvíle spekulovalo, že nevystoupí kvůli nemoci přišla s ploužákem od skupiny Extreme – More than words. "Vy, co jste v minulém kole pohořeli, jste se zlepšili, komentoval Pavlino vystoupení Habera. My nesouhlasíme. Paulíno, jsi milá a hezká holka, ale málem jsme tady v Blesku.cz usnuli. Že by to bylo tou tvojí nemocí?

S písní Spomaľ od slovenské skupiny Peha se obecenstvo i televizní diváky pokusila přesvědčit patnáctiletá brunetka Monika Bagárová z Brna. Nástrahy slovenštiny zvládla naprosto s přehledem. "Dámy a pánové, máme SuperStar," okomentoval Moničin výkon Ondřej Hejma a ani ostatní soutěžící nešetřili chválou. Monika v úvodním videu představila i svoji osmiletou sestru, která také ráda a krásně zpívá. Jak se zdá, dnes jsme poprvé viděli SuperStar roku 2016!

Slovenská semifinalistka Karolína Majerníková zazpívala skladbu Because Of You od Kelly Clarkson a sklidila za ní veliký aplaus publika. Co na to porota? Dara označila vystoupení za slabé a Pavel Habera byl ještě tvrdší, když naznačil, že Karolína na píseň neměla odvahu. Nám se píseň v podání krásné Slovenky naopak moc líbila. Sami porotci, ač profesionální zpěváci, mají za sebou určitě mnohem víc falešných tónů, než byl Karolinin jeden...

Markéta Konvičková si vybrala českou kapelu 4Life - Pro mě jsi. Pavel Habera píseň neznal, Ondřej Hejma píseň neznal a my také ne. Proboha Markéto, kde jsi to vyhrabala?! Pěvecký výkon blonďaté soutěžící Markéty nám tentokrát přišel dost nepřesvědčivý - TOHLE tedy na SuperStar rozhodně stačit nebude!

Soutěžící ze slovenského Šamorína Dominika Stará přišla s hitovkou If You Can't Give Me Love americké písničkářky Suzie Quatro a obula se do ní s plnou parádou. A tomu také odpovídalo hodnocení poroty: "To jsem nečekal, že z takovéto srágoriny uděláš takovouhle věc," prohlásil Habera. I my se k chvále nadšeně připojujeme: Dominiko, tohle vidět Suzie Quatro, zezelená závistí!

Devatenáctiletá skandalistka Aneta Galisová překvapila s písní Rehab od Amy Winehouse. Porotci Anetu pochválili, přestože si samozřejmě neodpustil pár jedovatostí. "Dej si pozor, abys v nějaké té 'Rehab' (léčebně) neskončila," rýpla si Marta Jandová. "Chtělo by to více té špíny," dodala. Nemůžeme než souhlasit! Přestože Aneta podle nás vypadá stokrát lépe než Amy, rozhodně tak dobře nezpívá. Nezdravý, ale působivý 'chraplák' Winehouse je holt bez čtyřicítky cigaret, několika lahví tvrdého alkoholu a hromady drog denně dost těžké napodobit!

Poslední soutěžící večera Nikoleta Balogová zazpívala píseň od Olivie Newton-John s názvem Hopelessly Devoted To You. "Pro mne bylo toho medu až příliš," 'zkrouhla' Nikoletu Dara Rolins a ani ostatní porotci nebyli o moc mírnější. "Takto si nepředstavuji moderní SuperStar roku 2009," prohlásil Habera. Nikoleto, tenhle výkon rozhodně na titul SuperStar stačit nebude. Protože některé soutěžící dnes byly skvělé, zatímco ty jsi tentokrát nepředvedla nic víc, než jen nezajímavý průměr.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz


Tahkhle se Superstáristi bavili před přímým přenosem. Ahmed Hedar a Paulína Ištváncová nacvičují zvláštní gymnastické číslo
Autor: Markiza

Tahkhle se Superstáristi bavili před přímým přenosem. Ahmed Hedar a Paulína Ištváncová nacvičují zvláštní gymnastické číslo.


MONIKA BAGÁROVÁ: PEHA – Spomaľ

ADRIANA KOPECKÁ: LUCIE BÍLÁ – Hvězdy jako hvězdy

DOMINIKA STARÁ: SUZIE QUATRO - If You Can't Give Me Love

PAULÍNA IŠTVANCOVÁ: EXTREME – More Than Words

NIKOLETA BALOGOVÁ: OLIVIA NEWTON-JOHN - Hopelessly Devoted To You

LEONA ŠENKOVÁ: THE CRANBERRIES - Zombie

MARKÉTA KONVIČKOVÁ: 4LIFE – Pro mě jsi

LUCIA LANCOŠOVÁ: ALESHA DIXON – The Boy Does Nothing

KAROLÍNA MAJERNÍKOVÁ: KELLY CLARKSON - Because Of You

ANETA GALISOVÁ: AMY WINEHOUSE – Rehab

Fotogalerie
5 fotografií