Před porotou působila suverénním dojmem a představila se jako vokalistka Dominiky Mirgové (17), stříbrné zpěvačky třetí série Slovensko hledá SuperStar. Ta však tvrdí zcela něco jiného...

Fotbal na Facebooku

Pavla Ištvancová si na castingu v Brně získala sympatie především slovenské části poroty. Mladá zpěvačka se porotcům pochlubila, že je vokalistkou Dominky Migrové, která skončila v třetí sérii slovenské Superstar na druhém místě. Ištvancová vzkázala pozdrav od mladé zpěvačky Dominiky a porotci jí na oplátku poslali pozdrav také.

Ale později se ukázalo, že takové kamarádství mezi Dominikou a Pavlínou to zase není.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Nový Čas se totiž krátce po odvysílání záběrů z brněnského castingu zkontaktoval s Dominikou a na vše se jí zeptal. Ona však tvrdila, že Pavlína už jí několik měsíců vokalistku nedělá a dokonce ani nevěděla to, že na brněnském castingu uspěla a postoupila do divadla. Znamená to, že talentovaná zpěvačka porotě a televizním divákům lhala?

"S Dominikou už nespolupracuji, protože vokalistku momentálně nepotřebuje. Chodívá na vystoupení buď sama, s kapelou, a nebo tanečnicemi a já už se s nimi do auta nevejdu. O tom, že jsem do divadla postoupila jsem jí neřekla, protože jsme to měli zakázané," vysvětluje Pavlína, která se na brněnském castingu stala součástí incidentu mezi jejím otcem a Leošem Marešem (34).

Ten se k mladé zpěvačce při rozhovoru před kamerou měl až příliš důvěrně, že její otec musel zasáhnout a upozornit ho, aby se k ní tolik netulil, protože jí je pouze 16 let.

"Myslel jsem to vážně, ale potom jsem se cítil směšně, když jsem viděl, jak jsem Leoše vylekal," dodal Milan Ištvanec.